08-09-2011, 01:40 AM
Pai, pot spune ca primul meu anime care mi-a placut intr-adevar a fost Naruto. Dar daca e sa o luam pe bune a fost Pokemon. Aveam pana si un ceas cu Pikachu de cand aveam vreo patru sau cinci anisori, care m-a dus pana in clasa a doua daca nu ma insel. Dar eram atat de mica incat preferam sa ma joc cu papusile in timp ce televizorul era deschis si rula anime-ul. Nici nu stiu ce se intampla in episoade, mie imi placea doar Pikachu fiind mic si dragalas
De Naruto nu am ce spune, mi-a placut inca de prima oara cand l-am vazut, in special Sasuke. Cand era baiat bun... era sexy si dragut, misterios si ma atragea asa de tare, numai de el vorbeam la scoala cand l-am vazut prima oara. Naruto era si el simpatic, un tembel si un prostanac.
Cam atat imi aduc eu aminte.
De Naruto nu am ce spune, mi-a placut inca de prima oara cand l-am vazut, in special Sasuke. Cand era baiat bun... era sexy si dragut, misterios si ma atragea asa de tare, numai de el vorbeam la scoala cand l-am vazut prima oara. Naruto era si el simpatic, un tembel si un prostanac.
Cam atat imi aduc eu aminte.
Cioco mania :pls: ^_^