07-09-2011, 02:45 PM
Ce-a zis? Are o copie a scrisori? Priveam in gol si ma gandeam daca si el a citit scrisoare, asta e clar..nu mai e mult si afla toti de mine. Drace. De ce destinul e impotriva mea? Auzi la el de pe alta planeta si descrierata, dar daca ar sti prin ce-am trecut si ca viata ma facut asa si-ar inghite cuvintele. Totusi mai bine nu l-as crede, adica e verisorul Mirandei, cel mai probabil sa ma minta. Imi indrept pasi spre el si acesta se intoarce spre mine. Mana mea stanga se ridica usor avand ca tinta obrazul sau insa mi-a prins-o imediat si din acea cauza am ajuns putin mai aproape de el. Am incercat sa-mi scot pistolul, dar mi-a anticipat miscarea si mi-a prins si cealalta mana.
Il tinteam cu privirea rece si dura, speram sa-mi dea drumul, dar el ma strangea tot mai tare. Oooo, grozav acum ia picat ochii pe sani mei unde aveam o cicatrice dintr-o misiune; formata de un cutit.
- Da-mi drumul ca vei regreta. Mai bine nu ai glumi cu acea scrisoare...
OCC: Edward
Il tinteam cu privirea rece si dura, speram sa-mi dea drumul, dar el ma strangea tot mai tare. Oooo, grozav acum ia picat ochii pe sani mei unde aveam o cicatrice dintr-o misiune; formata de un cutit.
- Da-mi drumul ca vei regreta. Mai bine nu ai glumi cu acea scrisoare...
OCC: Edward