Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suspine de singurătate

Dacă tot am citit, am să şi comentez. ( :
Ai un punct în plus de la mine pentru că scrii cu diacritice, dar unul în minus pentru că ai avut cam multe greşeli, care m-au cam deranjat la citit, având în vedere că ai spus că l-ai corectat de vreo trei ori. Cuvântul "fiică" se scrie cu doi de "i" ...
- Da, să saluţi nu şti?... - Da' să salut nu ştii ? Observi diferenţa ? Ei ?
- Ajunge am auzit destule de la tine! ... - Ajunge ! Am auzit destule de la tine ! - Again, observi diferenţa ?
Într-o parte amestecaseşi tu cuvinte/timpuri verbale, nu îmi amintesc unde, oricum suna foarte, foarte aiurea.
Ca idee nu e rea, însă mai ai de muncit. Te-aş sfătui, când postezi capitolele, să laşi fontul prestabilit, adică verdana de zece, pentru că arată bine, aertisit şi ţi-e mai mare dragul să citeşti capitolul. Apoi, să fii atentă la exprimări, virgule şi greşeli de tastare şi să nu mai grăbeşti acţiunea, pentru că ultima parte mi s-a părut cam grăbită. Tam-pam şi s-a pus de-un viol, care-a trecut şi tot aşa. Cu descrierea ... E bunicică, se pot face progrese la ea. Estetica nu prea mi-a plăcut, mai mult din cauza fontului, dar deh, ce să facem, nu avem toţi aceleaşi gusturi. :]]
Baftă-n continuare şi spor la scris ! >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Suspine de singurătate - de Buubz :) - 31-08-2011, 12:08 AM
RE: Suspine de singurătate - de Abbeh. - 07-09-2011, 02:08 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 12-09-2011, 08:16 PM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 05-10-2011, 08:36 AM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:41 AM
RE: Suspine de singurătate - de Buubz :) - 28-12-2011, 03:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa Rose ^^ 136 95.728 11-06-2012, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 3.117 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)