06-09-2011, 08:41 PM
Renee:
Ma duc prin scoala,si il vad pe Will fumand pachetul meu de tigari.Om prost,sunt scumpe!Ma indrept spre el,si ii zic:
-Idiotule,sunt tigarile mele,o sa mori mai repede!
Incepuse sa rada de reactia mea,iar apoi spuse:
-Oricum mor,si ce tu nu o sa mori?Am uitat esti vampir,spusese el sufland fumul si incepuse sa ii iasa printre nari.
-Da tigara aia,ca o sa mori mai devreme!spun in timp ce-l fugaresc.
Am alergat cam o ora intreaga dupa el,ciudat sau nu,pustiul alerga chiar mult si repede,iar gatul ma ardea de muream.La un moment dat,instinctul meu o luase razna,si imi venea sa-l musc cand l-am prins insa,m-am abtinut cand mi-a pus mana pe chip.
-Esti frumoasa,si cand esti asa,spune el dragut.
-Nu mai spune asta,as putea sa te omor acum.
-Calmeaza-te,ia-o incet...spuse el in timp ce isi lipise buzele de ale mele.M-a apucat de ceafa,si ma saruta apasat,durand o eternitate...
OOC:kitsune
Ma duc prin scoala,si il vad pe Will fumand pachetul meu de tigari.Om prost,sunt scumpe!Ma indrept spre el,si ii zic:
-Idiotule,sunt tigarile mele,o sa mori mai repede!
Incepuse sa rada de reactia mea,iar apoi spuse:
-Oricum mor,si ce tu nu o sa mori?Am uitat esti vampir,spusese el sufland fumul si incepuse sa ii iasa printre nari.
-Da tigara aia,ca o sa mori mai devreme!spun in timp ce-l fugaresc.
Am alergat cam o ora intreaga dupa el,ciudat sau nu,pustiul alerga chiar mult si repede,iar gatul ma ardea de muream.La un moment dat,instinctul meu o luase razna,si imi venea sa-l musc cand l-am prins insa,m-am abtinut cand mi-a pus mana pe chip.
-Esti frumoasa,si cand esti asa,spune el dragut.
-Nu mai spune asta,as putea sa te omor acum.
-Calmeaza-te,ia-o incet...spuse el in timp ce isi lipise buzele de ale mele.M-a apucat de ceafa,si ma saruta apasat,durand o eternitate...
OOC:kitsune
![[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]](http://24.media.tumblr.com/02453592f8b39b4e4a62420d3c1f55ce/tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif)
![[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/84d66e6f8eba5dab80afbbb77ecf8232/tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif)
Tadaaaaa.Boom:3