06-09-2011, 12:20 PM
Lucrarea unu . De ce le daci as mari ? Mai redu din dimensiune ca doar vrei sa faci un sig nu un wall , am dreptate ? Revenind . . . Prima lucrare e OK dar pe bune , e uriasa . Incearca dimensiuni mai mici sau daca vrei sa faci wall - uri atunci pune - ti dimensiunea monitorului . Marimea pe care o folosesc eo este de 380 pe 120 px . La avatare eu folosesc 120 pe 120 . Nu iti spun sa folosesti aceleasi marimi ca mine dar incearca ceva mai apropiate . Mai uitate si la sig - urile celorlalti , la marimi mai exact . Lucrarea e alb - negru ceea ce nu e foarte inspirat . Textul l - ai pozitionat bine . In stanga nu - mi place cum ai pus personajele spate in spate . Pe avatar nu trebuia sa pui text si . . . nu asa de mare .
A doua ? Hmm , e mult mai OK dar e tot mare . Ceea ce nu imi place aici e textul . Ai folosit mai multe font - uri si le - ai pus in toate directiile .
Cam atat . Ce program folosesti ?
A doua ? Hmm , e mult mai OK dar e tot mare . Ceea ce nu imi place aici e textul . Ai folosit mai multe font - uri si le - ai pus in toate directiile .
Cam atat . Ce program folosesti ?
© Hachiyuki - deviantArt