04-09-2011, 10:40 PM
Shit...Doamne, voi chiar aveti parte de chestii amuzante la scoala
Now Let`s see if I got sumthin` too...
De la Victy citire:
Profa de Engleza (diriga) : Si, Victor...ce`ti mai fac rusii?
Victy: Pai...cam rau...
Profa: De ce?
Victy: Pai...ca ii vaneaza astia...iii impusca pe toti (a inteles ursii )
Profu de engleza ( Mister B ) : Victor, how did you spent your holliday?
Victy: (incercand sa copieze restu` clasei) : Uhm...I ....sleeping...and vision television
Now, some normal ones:
Profu de engleza : Åžtephany.....
Profu de fizica ( in timpul uneia dintre vesnicele lui predici) : pe unul dintre geamuri troneaza acea tinta, darts sau ce dracu e...pe altul acel...ghiveci, care de fapt nu se poate numi ghiveci, pentru ca ar trebui sa contina si ceva viu in el, pe altul troneaza mizeria aia, si pe ultimul troneaza...Ză lemn, domnul pictat, al carui loc ar trebui sa fie jos, la centrala... (era doodle, mascota clasei )
Si...stiu ca nu se compara cu ale voastre () dar daca`mi mai amintesc ceva pe parcurs poate dau edit....
Now Let`s see if I got sumthin` too...
De la Victy citire:
Profa de Engleza (diriga) : Si, Victor...ce`ti mai fac rusii?
Victy: Pai...cam rau...
Profa: De ce?
Victy: Pai...ca ii vaneaza astia...iii impusca pe toti (a inteles ursii )
Profu de engleza ( Mister B ) : Victor, how did you spent your holliday?
Victy: (incercand sa copieze restu` clasei) : Uhm...I ....sleeping...and vision television
Now, some normal ones:
Profu de engleza : Åžtephany.....
Profu de fizica ( in timpul uneia dintre vesnicele lui predici) : pe unul dintre geamuri troneaza acea tinta, darts sau ce dracu e...pe altul acel...ghiveci, care de fapt nu se poate numi ghiveci, pentru ca ar trebui sa contina si ceva viu in el, pe altul troneaza mizeria aia, si pe ultimul troneaza...Ză lemn, domnul pictat, al carui loc ar trebui sa fie jos, la centrala... (era doodle, mascota clasei )
Si...stiu ca nu se compara cu ale voastre () dar daca`mi mai amintesc ceva pe parcurs poate dau edit....