02-09-2011, 08:22 PM
=))) faza amuzanta ii ca tocmai am baut un pahar mareee de vin si sunt intr-o completa stare de amenteala, cel putin ma abtin sa vorbesc singura :D
oricum, cum e cel mai genial moment in care as putea lasa un comentariu am zis sa nu ratez ocazia
ma bucur ca ai adus un nou capitol atat de repede, sper sa-ti pastrezi obiceiul :D
ai avut o gresala neinsemnata, deci esti pe calea cea buna :P
dialogul, a fost destul de bun, adica a fost destul si a fost bun :))
descrierea, nici eu macar din aceasta stare minunata nu puteam sa o fac mai buna :)
si ce mai trebuia, a da, actiunea e... inceata cred, adica numai bine :D
nu stiu cum se face dar parca intodeauna cand ii sa comentez pe la ficul tau am stari mai ciudate si las cele mai idioate comentari :))
o fac totusi pentru a-ti arata ca munca ta e apreciata, asa ca multa inspiratie si vino cat mai repede cu next-ul :P
:*
oricum, cum e cel mai genial moment in care as putea lasa un comentariu am zis sa nu ratez ocazia
ma bucur ca ai adus un nou capitol atat de repede, sper sa-ti pastrezi obiceiul :D
ai avut o gresala neinsemnata, deci esti pe calea cea buna :P
dialogul, a fost destul de bun, adica a fost destul si a fost bun :))
descrierea, nici eu macar din aceasta stare minunata nu puteam sa o fac mai buna :)
si ce mai trebuia, a da, actiunea e... inceata cred, adica numai bine :D
nu stiu cum se face dar parca intodeauna cand ii sa comentez pe la ficul tau am stari mai ciudate si las cele mai idioate comentari :))
o fac totusi pentru a-ti arata ca munca ta e apreciata, asa ca multa inspiratie si vino cat mai repede cu next-ul :P
:*