Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Confesiunile unor iubareti

Luv ya! :x

Nextu'-Nextu'-Nextu'-Nextu' :x Whaii, pai nu stiu ce sa spun. Adica nu stiu de unde sa incep.. :x Oke, oke, trebuie sa incetez cu EMO-ticonurile. You know I luv that chapter more than I could even told you in my words. Mi-a placut in primu' rand titlul capitolului, si la partea I si la II chiar daca in commul precedent am uitat sa o spun - Asta pentru ca mi-am imaginat un "Attention everybody" rostit de Sas'ke :x Mi-a placut melodia la nebunie, chiar si acum in timp ce iti scriu asta o ascult sa ma inspire. OK, cred ca deja sti ca imi place la nebunie replica lui Sasu: "Cine ma cred?! Ma cred seful acestui club!". Oh, my.. Tu, femeie, cum poti s'o ranesti pe biata Saku in halul ala? Lol, deja ma bag prea mult pentru micuta mea floare de cires :| Oh, darling, mercy ptr momentul romantic sasusaku --> chiar daca a fost o prefacatorie, a fost great :x

Oke, in ciuda faptului ca deja am folosit o mie nuj cat de emoticons, am sa continui si am sa ma chinui sa nu mai folosesc faces. Ceva care m-a ranit si m-a enervat a fost palma pe care Saku a primit-o. Recunosc ca mi-a placut momentul acela sasusaku, but i hate when somebody hurts my little cgerry, ya! >.< Ce-as fi vrut sa fiu si eu acolo in mometnu' ala.. Pff.. Anyway, ceva care ma irita [in sensul bun al cuvantului] este melodia aia, pe care o iubesc. Si sti ce mai iubesc? Faptul ca printre cantareti e Saku --> as fi pus un My heart's making KNOCK KNOCK emoticon dar deja aveam prea multe. Insa sti ce? :x:x Ha! Oke, ar cam trebui sa incetez daca nu vreau sa se faca 10. Ce puteam sa spun? M-ai innebunit, practic, teoretic, ipotetic. Il ador pe Andy, btw. But you know that, I told you 2 days ago ^^ Ideea cu sticla sparta in cap a fost bestiala. Deja imi imaginasem un act de genu' ca in Lady Gaga- Paparazzi :]] Doar ca avand in vedere ca cei doi erau masculi, am trecut repede la o alta viziune XD loool, inca nu-mi pot scoate din cap scenele alea cu personajele principale. Prea tari --> prea beton --> aww, cred ca mi-am spart capul :]] ohh, my. cum am putut uita de locul doispe'? :]] My, God.. Si cine e pe primul loc? Sasuke? :]] Ar fi tare.Cel putin, asa e trecut in topurile mele XD

Si ma opresc aici, pentru ca daca o sa continui asa, o sa fac crescatorie de faces si am auzit ca nu se vand bine >.< Buh, By3 :-h Gambate!!

[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

Răspunsuri în acest subiect
Confesiunile unor iubareti - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 09:31 PM
RE: Confesiunile unor iubareti [SasuSaku +18] - de Miky sweetie :3 - 01-09-2011, 10:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Tampeniile unor ADOLESCENTI /rapiri instante Rose Uchiha 3 3.570 03-01-2014, 12:03 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.467 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Confesiunile unui drogat Nemesis. 4 5.307 10-01-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Verrine

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)