Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iliada eroilor-Nemuritorii

ai dat multe detali si totusi ai pastrat misterul :D
Shikamaru :X:X daca ai sti cat il ador pe baiatul asta... 8->

acum, trecand la lucruri mai serioase :P
"...iar tu târându-te ca o lighioană, mâncând ţărâna în ruşinea ta ?
M-au târât până acasă, când am vrut să îi opresc, m-au târât în faţa oamenilor..."
tarandu-te, tarat, tarat.. nu suna deloc bine, mai ales de doua ori intr-o propozitie si la aceiasi forma :|
am observat chestia asta si in primul capitol dar am zis ca nu-i ceva important, faza cu "jalnică placere" si "ţipat jalnic", si acolo ma deranjat putin dar in capitolul asta ii mai grav, aveam si eu problema asta dar acum incerc sa evit, cand recitesti capitolul, nu iti fixa atentia numai asupra greselilor de tastare sau gramatica, ci si asupra exprimarilor pentru ca in general nu-ti dai seama de chesti de genu asta cand scrii prima data
iti spun din proprie experienta :P

in rest, descrierea a fost de 9,50 as zice, esti pe aproape dar mai ai de lucru, incearca sa te pui in pielea personajului (pentru ca scri la persoana intai) si nu doar sa spui ca-i curg lacrimile (dupa mine asta ii descriere fizica) ci si sentimentul in sine, stiu ca poti mai mult, gen "simt cum inima mi se rupe in mi de bucati si pare ca cineva sterge pe jos cu sufletul meu"-asta ii cel mai halal exemplu probabil dar ideea e sa intelegi la ce ma refer (nu prea am acuma inspiratie)

dialogul a fost bun desi parca am fost mai incantata de el in celalalt capitol ;)

te descurci minunat oricum, ma bucur sa vad ca te ti de treaba ;;)

bye bye si spor la scris

ps: am ajuns astazi pana la urma, si cu ditamai comentariul :))
4

Răspunsuri în acest subiect
Iliada eroilor-Nemuritorii - de LLC - 23-08-2011, 03:20 AM
RE: Iliada eroilor-Nemuritorii - de crazy little red - 31-08-2011, 08:11 PM
RE: Iliada eroilor-Nemuritorii - de LLC - 26-10-2011, 02:33 AM
RE: Iliada eroilor-Nemuritorii +16 - de Rain - 10-12-2011, 03:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Iliada eroilor-Nemuritorii +16 Zummy 0 1.729 28-08-2011, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Zummy

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)