Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

Multumesc Mey si Kitsune pentru comentarii si stiu ca Alex e plecata, dar va ateriza si ea pe aici curand. E binevenita de asemenea. Am promis ca revin cu next-ul, deci iata-l.

Capitolul 5 - Agonie

Brunetul era intins pe pat peste Mihai, care aproape ca nu mai avea aer in stransoarea pe care o aplicase Dan asupra acelui corp firav. Incerca sa-i indeparteze mainile de pe trup, insa nu era cu niciun chip caci Dan era mai puternic decat el si in mod sigur ar fi castigat aceasta batalie. Mihai il vroia pe brunet si el, dar se gandea oare cum s-ar simti daca dupa ce vor face a doua oara Dan se va preface ca nu s-a intamplat nimic, ca ultima oara. Blondul era putin speriat de comportamentul prietenului sau, care incepea sa devina din ce in ce mai violent cu fiecare secunda in care Mihai incerca sa-l indeparteze de el. Se vedea in privirea brunetului dorinta sa-l aibe acolo si nu-i pasa de nimic...Chiar de nimic! Doar ca in acel moment era prea orbit sa observe ca poate ii facea rau micutului ce statea sub el si parca vroia sa moara in bratele lui.
De jos din apartament se auzise usa de la intrare cum se deschisese si o voce familiara il trezi pe Mihai care nu prea mai realiza ce se intampla cu el. De ce se temea cel mai mult inainte de sosirea lui Dan. Era chiar...mama sa.
O auzea cum urca scarile cu pasi potriviti spre camera lui. Stia ca "puiul ei" doarme pe la ora asta dupa ce a invatat toata ziua, asa ca nu vroia sa-l trezeasca.
Mihai incerca sa-i explice lui Dan ca a venit mama lui, dar acesta nu parea interesat de niciun fel de conversatie pe care ar fi putut sa o aibe cu el in momentul ala. Zis si facut, Dan i-a inchis gura blondului astupandu-i-o cu una dintre palme, dar facand in asa fel incat acesta sa mai poata respira. Incerca parca cu fiecare secunda sa se convinga ca micutul era al sau si parca sa si-o dovedeasca chiar el. II saruta gatul si il mangaia suav cu limba lui moale fierbinte lasand urme umede in drumul spre pieptul lui Mihai. Blondul incepuse sa uite de tot si de toate si ca probabil mama lor avea sa-i prinda in timp ce vroiau sa faca dragoste. Incepuse chiar sa scoata sunete asemanatoare gemutului, doar ca facea in asa fel incat numai Dan sa le auda. Brunetului ii aparuse "piele de gaina" auzind ce sunete incredibile era capabil sa-l faca pe prietenul sau sa scoata atunci cand il vrea cu atata pasiune. Mihai reuseste sa ii spuna lui Dan despre mama sa si-l face sa se ridice alarmat de peste el, cautand cat mai repede sa iasa din camera si sperand ca poate mama lui Mihai nu i-a vazut. Uitase si sa-si ia tricoul de pe patul prietenului sau, iesind aproape gol din camera lui. Daduse jos cu privirea de cea a mamei lui Mihai, care il privea surprinsa ca era atat de dezbracat iesind din camera de la fiul sau. Mihai incerca sa se comporte cat mai natural ca mama sa sa nu suspecteze ceva. Incerca sa gaseasca un loc unde sa puna tricoul brunetului - l-a aruncat in dulap in spatele hainelor sale, poate mama avea sa creada ca era tricoul lui. Toata seara s-a comportat normal ca in fiecare zi, iar Ana - caci asa o chema pe mama lui - facea acelasi lucru, incerca sa ignore incidentul cu Dan de dupa amiaza.

Din jurnalul lui Mihai

In fiecare moment in care ii ascundeam mamei ce s-a intamplat parca imi puneam greutati pe inima. Era a doua oara cand ii scundeam ceva mamei. Asta si faptul ca am chiulit de la ora de sport vineri si am facut ce am facut cu Dan in baie. I-am zis mamei ca m-a durut burta si am stat in clasa, cand de mine si Dan defapt nu stia niciun profesor pe unde puteam fi si mai ales ce faceam. Am indesat tricoul lui in dulap, iar mai tarziu l-am scos incercand sa adulmec incontinuare mirosul lui Dan care ma innebunea de fiecare data cand stateam langa el, dar mai ales cand eram cu el. Mirosea a parfum barbatesc puternic si avea un usor iz de tutun, caci Dan se apucase de trei ani de fumat, desi eu ii spusesem sa nu o faca. El era mereu stapan pe ce facea. Ce bine ca s-a terminat scoala! Eu am spus asta? Eu cel care stateam ore suplimentare la scoala sa dau meditatii si de astea, nu-mi venea sa cred! Of, era numai vina lui Dan!

Din jurnalul lui Dan

La dracu! De ce a trebuit sa intre ma-sa lui Mihai cand ne incinsesem si noi? Vroiam sa fac cu el mai aprig ca ultima oara, dar nu am apucat nici sa-mi cer iertare ca am plecat ca un prost vineri dupa cel mai incredibil lucru din viata mea. Sexul cu un baiat era mai tare decat tot ce facusem cu toate fufele alea din liceu si din afara lui. Imi mai suna si mobilul intr-un moment ca asta cand vreau sa-mi vars nervii cumva.

- Dan, trebuie sa vorbim!
- Mihai, ce sa intampat? Zicea alarmat brunetul catre prietenul sau de la celalat capat al firului.
- Mama vrea sa ma transfere de la anul la Liceul de Arta pentru ca a spus ca am avut intotdeauna talent la desen. Eu am vrut sa o conving sa nu vrea sa mai faca asta enumerandu-i o tona de motive, dar nu pot sa o clintesc. Mai am si cursuri de pictura toata vara asta la liceu. E pentru cei care vor sa intre la liceu de la anul si pregatire in plus pentru cei vechi. Cred ca mama ne-a vazut! Spunea blondul cu o voce tremurata ca si cum ii venea sa planga. Cuvintele lui Mihai venisera ca o alinare pentru el.
- Nu plange, frumosule! Vei vedea ca vom rezolva cumva chestia asa.
- Vom rezolva? Adica noi doi?
- Normal. Nu o sa-mi stea nimic in cale sa fiu langa tine vara asta, nimic! Hai ca te las acum sa ma gandesc la asta, Ceao.
- Bine, pa, dar vorbim mai tarziu! Se asigura Mihai.
- Da, nicio problema.
- Azi am curs.
- Atunci vin sa te iau de la liceu si vorbim pe drum. I-ati si rolele si zii ma-tii ca mergi in parc dupa aia singur sa te relaxezi dupa curs.
- Nu cred ca o sa ma mai lase, dar incerc orice ca sa vorbesc cu tine. Spunea plin de emotie Mihai. Intr-un fel se intalneau pe ascuns. Era bucuros si nelinistit in acelasi timp. Fata ii era vizibil mai rosiesi aproape tremura.

Intre timp la Liceul de Arta

- Am auzit ca vara asta la cursuri o sa vina o multime de elevi de la alte licee care se transfera. Zicea emotionata Piko.
- Asa-i. Mi-a spus si mie Mircea. Ii raspundeam eu.
- Yune, vezi vorbeste mai incet despre Mircea ca stii cum e el. imi zpunea Piko.
- Ce e cu mine fetelor? Deja isi facuse Mircea simtita prezenta intre noi. Aveti nevoie de ajutor ceva?
- Da, Mircea nu ne descurcam cu pictatul. Spunea sarcastica Piko si foarte incruntata.
- Vezi ca ma musca prietena ta! Raspunsese Mircea la fel ca Piko.
Profu intrase in clasa si apele se mai linistisera. Il avea cu el pe...Mihai? Era cel blond din skate pe care il vazusem cu brunetul. Din ce-mi zisese Mircea si din ce vazusem in revista scolii despre el ii placea si lui pictura, dar nu credeam ca o sa renunte la anii de invatat in favoarea Liceului de Arta. Profu l-a lasat pe Mihai sa ni se prezinte si apoi a luat ultimul loc liber din clasa, langa Mircea. Se pare ca ii era singurul cunoscut din clasa. Incepuse sa-i explice colegului nostru ceva foarte aprins. Azi se pare ca urma sa avem si un model la studiul corpului uman. Oare cine era? Profu ne-a explicat ca era cineva care s-a oferit sa faca asta pe timpul verii si ca e de la alt liceu. Al doilea soc pe ziua de azi. Modelul nostru uman are Mihai. Pana si Dan parea surprins. De fapt chiar foarte mult. Blondul deschisese gura ca si cum vroia sa-i spuna ceva brunetului, dar nu reusise sa scoata nimic pe gura si doar ramasese cu gura cascata.
Fara multe cuvinte Dan incepea sa se dezbrace in fata tuturor si sa incerce sa se aseze intr-un fel in care sa-i fie lejer sa ne pozeze. Mai avea pe el doar o pereche de boxeri negrii si toate fetele din clasa pareau ca-i sorb din priviri fiecare bucatica din corpul perfect. Dintre baieti doar Mihai se uita plin de admiratie la trupul sau, iar ceilalti il priveau pur si simplu ca pe un simplu tip pe care trebuiau sa-l deseneze la ora. Profesorul cazuse probabil de acord cu Dan ca acesta sa ramana in boxeri, dar invoiala nu fusese respectata. Il pusese sa se dezbrace total, caci altfel nu aveam cum sa studiem tot corpul uman. Ma asteptam ca Dan sa refuze, dar a acceptat cu lejeritate propunerea profului. Si-a tras in jos cu grija boxerii lasand sa i se observe penisul de vreo nouasprezece centimetrii. Pana si baietii din clasa ramasesera uimiti, ce sa mai vorbim de fete care erau deja in extaz la aceea priveliste. Mircea deja incepuse sa deseneze si sa se uite atent la tot corpul atletic al brunetului. Parea si el de asemenea ca-l admira intr-un fel. Dan nu se simtea stanjenit decat de privirile pe care i le arunca Mircea catre toate partile corpului si cate o data se mai uita si in ochii lui cu o privire demonica ce parca ii spunea "te vreau, bunaciune!"
Dan se misca din pozitie doar in pauze. Prima ora se terminase si Dan se indrepta spre banca lui Mircea, dar bineinteles nu pentru acesta, ci pentru blondul nostru pe care il saruta scurt pe frunte in timp ce incerca sa-i acopere corpul gol cu tricoul pe care-l aruncase pe jos o ora inainte. Mircea parea foarte interesat de conversatia lor asa ca amandoi s-au indreptat spre spatele clasei pentru a fi lasati singuri. Dupa expresia de pe fata lui Dan se vedea ca discuta foarte tandru cu Mihai, dar blondul se simtea vinovat ca acum frumosul sau brunet isi va arata toata vara corpul perfect in fata noii lui clase. In alta parte a clasei Miki deja discuta cu Andy carela fel din toamna urma sa se alature marii familii de la Liceul de Arta. Miki si Andy nici nu faceau prea mare efort sa-si ascunda relatia de la incidentul din parc, ba chiar se sarutau scurt pe buze cand observau ca nu prea se uita nimeni prin preajma lor. Momentan doar prietenii cei mai apropiati stiau ca Miki era acum bisexual. Andy ii plasa usor o punguta mica in mana drepta cu ceva alb in ea si o luasera din loc spre hol. Ziua continuase fara alte incidente si la sfarsitul ei lucrarile le-am pus la analiza toti in fata clasei. Doar patru dintre noi reusiseram sa-l desenam pe Dan in toata splendoarea sa si spre surprinderea tuturor Mihai era unul dintre ei. Miki nu mai venise inapoi, venise doar Andy care-i spusese profesorului ca prietenului lui i se facuse rau si a trebuit sa plece acasa. Parea ciudat deoarece ii vazusem foarte vesel si nu parea ca-l durea ceva. Era cam subit raul asta.

Din jurnalul lui Miki

Azi totul a fost in regula la liceu, ba chiar am si prizat niste droguri pe care mi le-a dat iubi. Nu am vrut la inceput, dar a luat si eu si mi s-a parut ok sa o fac si eu. La urma urmei era doar o doza, nu avea ce sa-mi faca. Apoi brusc m-am simtit ametit si Andy l-a pus pe un coleg din clasa de muzica sa ma duca acasa, ca aia terminasera orele. Iubi e obisnuit cu drogurile si asa ceva nu ii facea lui prea mari halucinatii si el a ramas la ore, dar la mine e prima oara cand am incercat si m-am simtit jale de tot. Ce pot sa zic halucinatiile alea pe care le-am avut cand am ajuns acasa au fost totusi placute. Faceam amor cu aproape toti barbatii pe care ii doream din toata lumea, dar cel mai misto dintre toti era bineinteles, Andy. Era parca zeul sexului in momentul ala. Data viitoare cand mai vine la mine il pun sa ma fute ca in imaginatia mea. Gosh! Acum am si fantezii sexuale! E, totusi imi convine.

Din jurnalul lui Andy

La liceu i-am dat si lui Miki niste droguri ca eu aveam cam multe la mine in momentul ala si a parut cam rezervat la inceput, dar i-am zis ca am mai luat si eu o tona de din alea inainte si le-a luat pana la urma. Am mers la baie si am tras amandoi. El parea cam ametit,dar nu m-am ingrijorat. Stiam ca asa patesti la inceput cand iei in alea si l-am trimis pe Buddy de la muzica cu el acasa. I-am zis lu prof ca-i e rau si asta a fost. De fapt i-am dat droguri ca il vazusem cam excitat din cauza modelului si avea un chef nebun de sex. Vroia sa-l fut in baie, dar i-am explicat ca nu vreau in momentul ala si i-am zis ca va visa frumos dupa ce va priza ceva din ce i-am intins. Sper ca a vosat la mine! Data viitoare chiar nu mai rezist si o fac cu el unde dracu o fii! In lift, in autobuz, nu-mi pasa!
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in...transpiratie!?[Yaoi +18] - de YuneSugihara - 31-08-2011, 09:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)