30-08-2011, 07:23 PM
Buna... Eu am practicat volei de performanta timp de un an si am fost si-n cantonament la Navodari, iar noi suntem din Timisoara. Va imaginati cat am parcurs cu trenul...nu?
Oricum, pasiunea pentru volei a inceput din clasa a 5-a, deci daca faceti socoteala ar iesi 4 ani de volei la scoala in timpul orelor de sport. Si pe langa asta am avut un Campionat la scoala. Au avut voie toate clasele de la a 5-a pana la a 12-a. Echipele erau pe clase. Iar fiecare clasa avea 2 echipe. Una de baieti si una de fete. Eu binenteles, m-am bagat. Atunci inca eram la antrenamente.
Din pacate baietii au pierdut la primul meci si au luat locul 8.
Iar noi fetele, am castigat 4 dintre care 3 am castigat si al patrulea l-am pierdut, dar hey. Am ajuns pe locul 4 ^_^
Si am ajuns in revista scolii!! <:-p
In concluzie, voleiul este un joc frumos si merita apreciat.
P.S. Am vazut live meciul national dintre echipa Romaniei si Marea Britanie fete si baieti.
Ja ne
Oricum, pasiunea pentru volei a inceput din clasa a 5-a, deci daca faceti socoteala ar iesi 4 ani de volei la scoala in timpul orelor de sport. Si pe langa asta am avut un Campionat la scoala. Au avut voie toate clasele de la a 5-a pana la a 12-a. Echipele erau pe clase. Iar fiecare clasa avea 2 echipe. Una de baieti si una de fete. Eu binenteles, m-am bagat. Atunci inca eram la antrenamente.
Din pacate baietii au pierdut la primul meci si au luat locul 8.
Iar noi fetele, am castigat 4 dintre care 3 am castigat si al patrulea l-am pierdut, dar hey. Am ajuns pe locul 4 ^_^
Si am ajuns in revista scolii!! <:-p
In concluzie, voleiul este un joc frumos si merita apreciat.
P.S. Am vazut live meciul national dintre echipa Romaniei si Marea Britanie fete si baieti.
Ja ne
Freedom is power!
And I can use that power!
And I can use that power!