17-07-2008, 04:12 PM
Aham...am mai auzit ca Yuki sa isi faca de cap cu una, sau una sa incerce sa-i desparta, dar ca Shuichi, de fata cu toti sa sarute pe altcineva decat Yuki...
Tu chiar mi-ai trantit-o, tocmai cand ma gandeam sa-ti spun sa nu faci treaba cu fetele bagarete prea lunga. Chiar ca stii cum sa intorci oamenii din drum
.
Critici....te-ai scuzat la inceputul capitolului, deci presupun ca nu ai putut sa corectezi...intradevar, sunt cateva chestii care nu suna bine, dar cred ca pot trece cu vederea, macar o data ai si tu voie sa ai o alta treaba
.
Insa...tot vreau sa-ti zic ceva...legat de titlu, nu era: "yaoi"?
Oricum...gambate si Ja!

Tu chiar mi-ai trantit-o, tocmai cand ma gandeam sa-ti spun sa nu faci treaba cu fetele bagarete prea lunga. Chiar ca stii cum sa intorci oamenii din drum

Critici....te-ai scuzat la inceputul capitolului, deci presupun ca nu ai putut sa corectezi...intradevar, sunt cateva chestii care nu suna bine, dar cred ca pot trece cu vederea, macar o data ai si tu voie sa ai o alta treaba

Insa...tot vreau sa-ti zic ceva...legat de titlu, nu era: "yaoi"?
Oricum...gambate si Ja!
![[Imagine: sigdn.jpg]](http://i252.photobucket.com/albums/hh24/ana_serbanescu/sigdn.jpg)
The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes