25-08-2011, 09:11 PM
Bai, ti-am zis, esti minunata. Te iubesc, te iubesc, te iubesc (de mii de ori). Eh, ce sa-i faci, yaoi addict. But... noaptea nuntii noastre nu s-o uit. Mona lisa de MBLAQ. Saranghae, Saranghe. Stii... tu esti ca o Mona Lisa (pe care nu o pot atinge -vers din melodie). =]] Sunt multe de zis, dar iti multumesc, si nu-s nebuna (), doar yaoi Dyu cea geniala si superba. &blush* Duuuuh~! :]] Ma faci sa-ti ti-l iau pe "L'oreal Paris" in brate. =]] *wtf dude?! o.o no way!* *laughs* Toate cele *pace omule*. Auzi... si eu care vroiam sa scriu cat de minunata esti pe my/je blog. Lasa, daca ea ti-a scris, eu o sa tin in mine, Satano! *running in tears* Da, da, dar noi nu ne-am despartit, inca e acea conextiune (potiunea sunt eu sau tu, iar diavolul unul dintre noi, presupun ca tu *:->* -manga Dokunoaji :-b). Fati-o, fati-o, fa-o ca acum ai timp de mai multe rapeuri de bunaciuni sexeh. *running in tears, again*
@Briskly, cat timp e cul nimic nu mai conteaza. =]
@Briskly, cat timp e cul nimic nu mai conteaza. =]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2