Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Somewhere in July...

Multumesc frumos pentru comentarii si cu o mica intarziere, aici este continuarea.

Day 3:

Cand deschise usa, Delia ramase surpsinsa de atitudinea brunetei. Nu o vazuse niciodata pe Judith atat de furioasa si mai ales facandu-i o vizita la o ora cand de obicei era acasa cu Mat. Nici nu apucase sa o mai intrebe ce a patit caci nervoasa, Judith deja incepuse sa povesteasca.
- Doamne, multumesc ca esti acasa... nu ai idee cati draci pot sa am.
Vedea clar asta dar si-ar fi dorit ca prietena ei sa nu se mai agite prin toata camera si sa se aseze pe canapea ca sa poata vorbi linistite... bineinteles ca nu avea sa fie asa.
- Doamne Jud ce ai patit?
Era vadit ingrijorata si spera sa o linisteasca cat de cat... poate daca o asculta...
- Are o amanta!
Poftim.. cine are o amanta despre ce vorbesti?
- Mat! Mat are o amanta!
Era furioasa... si mai mult urla decat vorbea... dar acum Delia o intelegea si nu o mai critica...
- O doamne...
- O doamne... asta da poveste sa-mi treaca plictiseala.
Ambele fete isi aruncara privirea catre frumosul blond ce se apropia de ele pe jumatate dezbracat.
- Jake pentru numele lui Dumnezeu pune ceva pe tine.
Vocea Deliei sunase mai mult a ordin, dar el parea sa nu o auda caci se aseza pe fotoliu in fata celor doua fete.
- Lasa asta... deci Mat are o amanta... nu pot sa cred. Pai nu aveati voi o casnicie perfecta?
Hohotele lui de ras nu erau tocmai imbucuratoare in acele momente dar se parea ca nu-i prea pasa.
- Scuza-l Jud... a baut cam mult din cate se vede.
Delia se ridica si incerca sa-l traga dupa ea, doar ca nu avu prea multe sanse de reustia caci Jake o evita abil si se aseza langa Judith.
- Eu ti-am zis... nu te marita gagico... tu nu... batman batman ne iubim, suntem perfecti si mai stiu eu ce.
- Jake termina...
Dar Delia devenise deja cantitate neglijabila.
- Esti foarte dragut, ca intodeauna, dar nu prea imi arde.
Privirea furioasa pe care bruneta i-o arunca nu facu altceva decat sa-i sporeasca si mai mult amuzamentul.
- Deci... cine e noua venita? Lasa-ma sa ghicesc... tot actrita, aveti voi ceva in sange..
- Jake...
- Scuteste-ma Delia... fata in sfarsit s-a trezit la realitate. In fine va las... vezi iubito d'aia nu ne casatorim noi, nu ai vrea ca intr-o zi sa afli ca am o amanta.
O saruta scurt pe buze pentru a spori momentul penibil dupa care disparu sub privirile furioase ale Deliei la fel cum venise.
- Te rog iarta-l... sti ca asa a fost mereu.
- Eu stiu... dar nu stiu de ce mai stai tu cu el?
- Ei lasa asta... mai bine spune-mi ce se intampla... o sa fac o cafea... te aud din bucatarie sa sti.
Delia se indrepta catre bucatarie iar Judith dupa ce respira de cateva ori ca sa-si faca curaj incepu putin mai calma decat pana acum.
- Nu stiu cine e... ii trimite scrisori de dragoste in fiecare zi.. azi a fost a treia... nu se semneaza nu nimic, doar ii spune cat de mult il iubeste. Parasuta!
Dupa cateva minute Delia se intoarse cu cestile de cafea... probabil ca o avusese facuta.
- Atat... scrisori? Niciun nume nimic?
- Nimic... si asta ma enerveaza... iti jur ca daca as sti cine e as strange-o de gat... doamne cata nerusinare sa-i trimita scrisori acasa... iar el? El sa-i dea adresa unde stau eu? unde stam noi?
Incepea sa se piarda din nou cu firea si Delia incerca sa impiedice acest lucru.
- Ramai la noi... te linistesti si vorbim maine. Ma duc sa-ti pregatesc o camera.
- Multumesc... asta si speram... numai ca ma gandeam ca esti singura... auzi, Jake nu trebuia sa fie in vreun turneu ceva?
- S-a accidentat saptamana trecuta la antrenamente asa ca a decis sa-si ia o vacanta... sa mai stam si noi amandoi.
- Ce romantic...
Dar probabil ca Delia nu mai sesizase urma de ironie din glasul lui Judith, caci deja parasise incaperea.
Trecusera vreo cinci minute de cand Judith ramasese singura si reusise oarecum sa se calmeze cand usa se deschise din nou. Privi entuziasmata crezand ca Delia se intorsese in living, dar ramase profund dezamagita si oarecum scarbita sa vada ca era doar Jake... aranjat, purtand o camasa alba sport cu cativa nasturi lasati liberi si o pereche de jeansi ce ii cadeau perfect. Nu de alta fusese votat fotbalistul anului de milioane de fete indragostie de ochii lui albastrii si parul blond usor rebel. Nu-i placea sa se barbiereasca... considerea ca a fi putin aspru face parte din sarmul lui... asta si atitudinea de nenorocit. Zambi si se aseza in fata ei.
- Nu tin la mine trucurile astea dragul meu... vezi? Sunt bruneta... si isi rdica cateva suvite in aer dupa care le lasa sa cada exasperata.
- Si vrei sa spui ca Delia e o proasta doar pentru ca la ea functioneaza? sau pentru ca e blonda?
- Sau pentru ca sta cu tine...
- Mai stim pe cineva care s-ar incadra perfect in aceasta categorie...
- Ohh.. te rog, nu ma face sa ma simt si mai dezgustata decat sunt deja.
Era vadit enervanta, iar el savura aceste momente din plin.
- Deci vi cu noi in club? Sau ramai sa-l jelesti pe Mat? Sa sti ca l-am sunat... a zis ca esti nebuna si eu il cred... exista dovezi vizibile pentru asta... pacat ca au disparut in timp.
- Vrei te rog sa termini? Nu merg nicaieri cu voi... o sa dorm linistita departe de aberatiile tale, si o sa visez momentul in care Delia iti va duce bagajele la usa, acolo unde trebuiau sa fie de mult.
- Nu-i nimic... cand o sa se intample asta o sa-i spun sa nu se oboseasca prea tare... poate sa le trimita la tine... Mat ma poate ajuta sa despachetez.
Deja fusese prea mult pentru ea intr-o singura zi, asa ca in momentul in care Delia intra pe usa pregatita si ea de plecare, Jugith o pupa pe obraz si se retrase in camera ei.
- A patit ceva? Sigur i-ai zis tu ceva...
- Sa mergem.. o sti ca e isterica...
- Hai... sper doar ca o sa fie bine.
- O crede-ma... o sa fie... are tot barul la dispozitie.
- Judith nu bea.
- Sigur!
- Ce faci doar nu o sa conduci tu?
- E masina mea...
- Si esti beat!
Fara alte comentarii Jake se urca in dreapta si amandoi parasira locuinta ca si cum nimic nu se intamplase.

Răspunsuri în acest subiect
Somewhere in July... - de Miss Serenity - 17-08-2011, 03:55 PM
RE: Somewhere in July... - de Miss Serenity - 18-08-2011, 01:38 PM
RE: Somewhere in July... - de Red Baron - 18-08-2011, 08:01 PM
RE: Somewhere in July... - de Abbeh. - 19-08-2011, 07:30 PM
RE: Somewhere in July... - de Miss Serenity - 19-08-2011, 08:15 PM
RE: Somewhere in July... - de Abbeh. - 19-08-2011, 08:38 PM
RE: Somewhere in July... - de Red Baron - 19-08-2011, 09:40 PM
RE: Somewhere in July... - de Akane Hime - 21-08-2011, 02:08 PM
RE: Somewhere in July... - de Miss Serenity - 21-08-2011, 03:32 PM
RE: Somewhere in July... - de Red Baron - 21-08-2011, 03:46 PM
RE: Somewhere in July... - de Akane Hime - 21-08-2011, 04:45 PM