Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anatomia lui Grey

Oh, well. Well, well, well. - well x3 -
Sunt admiratoare a serialului de...long, long, long time. Prima dată m-am uitat la House, n-a mai fost, m-am mutat la Anatomia lui Grey. La House încă mă uit pe net, când îmi aduc aminte, dar mă rog...
Şi eu tot pe Tvr1 mă uit, îi mai interesant şi mai incitant decât atunci când vezi zece episoade unul după altul. Atunci, după mine, se duce tot farmecul unui episod, dispare tot suspanul şi toate gândurile gen: „Vai, ce se va întâmpla cu cutările şi cutărea? " .
Personajele:
Păi, păi, păi, păi. Ador sarcasmul şi ambiţia de neclintit a Christinnei. Ştie ce vrea, dar e un robot şi jumătate. Asta nu-mi place la ea.
Meredith are momente când îmi face nervi, e prea nehotărâtă. Azi vrea cu Derek, mâine fără el. Ar trebui să se hotărască o dată, până n-am să sparg televizorul din cauza ei. *laughs* Dar mai sunt şi clipe când o ador. Mai ales, îmi place vocea ei. E aşa calmă şi plăcută !
Izzie, optimista mea. Pe tipa asta o ador! De ce ? Fiindcă e ea, fiindcă e genială şi cred că în unele părţi îi sunt...leită.
Lexie Grey, the new and the good girl. Meh, I like her. <3 Îmi plac toate încercările ei tâmpite şi eşuate de a se împrieteni mai bine cu Meredith, plus o ador când fură. :]]
Callie - sper că nu i-am greşit numele - simpatică, dar scârbă. Ea cred că e singura tipă din serial - pe lângă Adisson, care aleluia!, n-am mai văzut-o de o vreme bună - pe care nu o suport. Nu-mi place de ea şi punct.
Erica Han - aşa se scrie ? - e tipa dură, dar care vrea să fie bună. De ea îmi place, o admir pentru persoana care e.
Ză boys, now. 8- >
Derek - Oh, vai ! Vai, vai, vai, vai ! Bărbatul perfect pe lângă Sloan şi George. :]] E aşa calm, de înţelegător, de dulce...plus, are o privire de milioane. ;3
George, băiatul ăsta e un dulce şi ceva ! Pe el cred că l-ar vrea oricine dacă nu ar exista perversul de Sloan şi calmul Derek. : x Îmi place de el, deşi...deşi păcat că relaţia dintre el şi Izzie n-a mers, dar îmi plăcea partea în care se minţeau unul pe altul după ce o făceau. *laughs*
Mark Sloan , pervers, rău, frumos. Perfect într-un mod diabolic de plăcut. Genial om, şi totuşi mă enervează când e încrezut. T.T
Cine ar mai fi ? ;-? Eh, dacă îmi aduc aminte, editez.
Oricuuum. După cum v-aţi dat seama, ador serialul. E genial şi e bun să stau trează noaptea, mai învăţ şi chestii interesante. Spre exemplu, nu ştiam că dacă ai foarte multă adrenalină în sânge nu simţi durerea. XD
Ei, nici nu vreau să ajung la ultimul sezon, episod. T.T Nu îmi doresc deloc asta.

xoxo

cât am putut să scriu o.o
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.

Răspunsuri în acest subiect
Anatomia lui Grey - de Pucks - 27-02-2010, 10:15 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Crazy~Tenshi - 10-07-2010, 03:54 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Adelayde - 01-09-2010, 10:36 AM
RE: Anatomia lui Grey - de Tox - 14-03-2011, 01:35 AM
RE: Anatomia lui Grey - de DeDal N. - 14-03-2011, 08:12 AM
RE: Anatomia lui Grey - de Alle - 23-04-2011, 11:54 AM
RE: Anatomia lui Grey - de ~Space-Bound - 29-07-2011, 11:28 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Dufresne - 12-08-2011, 08:38 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Ralucel. - 13-08-2011, 07:13 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Mad Hatter - 23-08-2011, 09:51 PM
RE: Anatomia lui Grey - de Abbeh. - 01-09-2011, 10:33 AM