Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

"I am Sakura Haruno" +16

Yo ! :3

Scriitor nou, idee nouă, poveste nouă. *smile*
O luăm cu încetul ca să şi pricepi. *giggle*
Nice... Dar mai trebuie lucrat şi îmbunătăţit. Fiindcă ai greşeli şi trebuie să le corectezi de fiecare dată.
În mare parte pare ok, dar nu ştiu cât de original este... sper ca pe parcurs să fie ceva mai original.
Proglema mereu se axază pe idea pe care autorul o abordează atunci când începe un fic nou.
Cu adevărat e şi greu acum să mai găseşti şi să mai reuşeşti să strecori originalitate în cuvinte, propoziţi şi fraze lungi sau scurte.
Dar cu toţi evoluăm pe parcurs.. şi sunt sigură că te vei descurca.
------------
Nu mai pune atâtea litere atunci când vine o mirare sau o exclamaţie ... Una două litere este de ajuns. *smile*
Încearcă să pui semnele cum trebuie şi desigur să le şi pui. Fiindcă acolo când ai pus lyrics-urile de la melodia lui Cascada - Every time we touch; trebuia să pui acea ghilimea şi la finalul cântecului.
Nu doar asta, lasă loc liber între anumite locuri, precum dialogul acela şi melodia.

~* Atunci când Sakura a făcut o lungă conversaţie cu propria ei conştiinţă, trebuia să pui conştiinţa cu italics.
De ce, fiindcă atunci se înţelegea.. aşa parcă vorbeşte de una singură sau pare cam şuşu la mandolină... *laughs*
Trebuie să ştii că e mai bine când anumite dialoguri sau cuvinte în altă libă sau care deţin o semnificaţie, ar merge mai bine să fie scrise diferit. *~

Asta a fost o mică paralelă. :]
Cu descrierea nu o duci rău, dar eu cred că ar mai merge ceva adăugat, iar volumul de substană ar trebui mărit.
Acţiunea pare cam grăbită din pricina discuţiilor dintre cele două protagoniste. fiindcă sincer mi se pare pueri puţin dialogul. Şi el la rândul lui ar necesita o structură mai completă.. mai exact un schelet.

Ceva legat de personaje: ... Pur şi simplu mă amuză reacţiile lor ciudat de copilăreşti sau fasonate. Totuşi cum naiba să plângi că nu ştii în ce să te îmbraci. : |
Totuşi mai zici câteodată prin suspin sau văicăeală că nu ai cap să ştii cu ce să te îmbraci atunci când pleci undeva, dar să plângi, iar lacrimile să curcă şiroaie... : |
Ciudat. S[ ;tii c[ acest comportament denot[ un fel de prostiie.. cred sau nu, mai bine spus o personalitate scăldată în puf.
-------------
ÃŽn rest ok.

Răspunsuri în acest subiect
"I am Sakura Haruno" +16 - de Dskk - 22-08-2011, 04:39 PM
RE: "I am Sakura Haruno" +16 - de hiimera - 23-08-2011, 06:28 PM
RE: "I am Sakura Haruno" +16 - de Miranda. - 26-08-2011, 07:07 PM
RE: "I am Sakura Haruno" +16 - de Denny - 04-09-2011, 07:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yuki Haruno Yuki Kuran 10 7.034 04-12-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Yuki Kuran
  Naruto YUKI Haruno***** ice.heart 1 2.904 19-06-2009, 09:15 PM