Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fire vs Ice (Yaoi +18) BLforever&Soo Youn

Doar nu te astepti, scumpi, sa citesc tot, nu? /:) Stiu ca nu, deci nu raspunde, oricum nu ai face-o aici, presupun. :D

"-Alexei! Ce mai face medaliatul meu? mi-a tras o palma peste spate, sperand sa ma doboare ca si pe ceilalti. Am ramas teapan, zambindu-i rece.
-Bine, Sam… cineva imi calca nervii tocmai acum. L-am privit rece. Nimic nu ma impresiona la el, ci mai degraba imi creea greata. Toata lumea era inebunita dupa parul lui castaniu, ochii lui verzi si desigur [aici mergea si o virgula, depinde de cum ai vrea sa sune :-??] corpul lui. Asta ma scapa de admiratori si nebuni care incepuse a nu aveau imaginatie [suna bine, nu? xd].
- De ce nu ai fost la petrecere? Ai plecat ca o furtuna, nelasand pe nimeni sa te felicite! mi-a apucat energin mana si mi-a zgaltait-o. Asta trebuia sa fie o strangere de mana…
- Mda… ma rog, am mormait eu, smucindu-ma din stransoarea lui de urs si ducandu-ma la vestiar.
- Cineva te-a cautat, cred ca vreun admirator! Nu [nu mai sunt sigura daca litera mica sau nu, e tarziu si imi pica ochii din cauza calculatorului] am bagat in seama ce urlase si mi-am deschis dulapul, luandu-mi echipamentul. M-am dus langa gheata si mi-am pus patinele, ignorand pe toata lumea. M-am ridicat, sprijinindu-ma de marginile colorate cu culori tipatoare [ce zici de: marginile colorate tipator? ^^ Hai ca suna bine].
-Ia-o mai usor Alexei! antrenorul ma privea ingrijorat. Mi-am dat ochii peste cap si am inceput antrenamentul care dura cel putin jumatate de zi. Nu suportam sa fac pauze sau sa iau masa cu “colegii” mei, asa ca patinam incontinuu. Sam m-a strigat din nou, dar l-am ignorat. Daca cineva voia sa vorbeasca cu mine, atunci sa vina. Era prea enervant sa ma intrerup pentru ca tipului ii era lene sa isi miste fundul si sa imi spuna ce vrea. Ghinionul lui pentru ca avea lenea prea mare! Momentan ma limitam doar la cercuri sau curbe fiindca trupul meu era prea obosit pentru a face salturi. M-am sprijinit de margine si am privit gheata. Urmatorul concurs era peste o luna. O luna in care o sa trag de mine pana la epuizare, fara sa-mi permit o pauza. Trebuia ma imbunatatesc cat mai repede!
Antrenamentul se apropria de sfarsit, asa ca am decis sa mai fac cateva patinari cu spatele si curbe, inclinat in dreapta.
-Alexei! [n]l[/b]atratul acela enervat aproape m-a facut sa ma dezechilibrez. Ce mai voia acum? "*emoticonul ala afurisit*

Incepe sa devina plictisitor. Mai multa grija and so on *yawning*.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
RE: Fire vs Ice (Yaoi +18) BLforever&Soo Youn - de yaoi maniac - 22-08-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fire races ellamanu 3 17.514 10-10-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: A'Svear

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)