16-07-2008, 10:35 AM
Stati Stati .. adica... Numai eu am observat?":sry:Sub acele picaturi false de ploaie,Serena a avut parte de primul sarut din viata ei OwO." Primul sarut din VIATA ei? :scary: cum se poate asa cv? cati dreg d ani are saraca fata?
Whatever....Nici mie nu mi-a prea convenit k Shu a sarurtat-o.. -_-" dar am inteles k toate astea faceau parte din spectacol... Insa precum spune dia... e posibil sa ii fi dat fetei un mic imbold...Si nici mie numi prea convine... d la un timp nu-mi mai convine nimic
Cred k ii si nornal ca Yuki sa simta cum sangele ii clocoteste... Daca Shu ar fi fost sotul meu as fi aterizat pe scena q primul avion, chiar daca eu eram langa scena ^w^
So astept nextul
Chuu & Gambate sis
:bye:
Whatever....Nici mie nu mi-a prea convenit k Shu a sarurtat-o.. -_-" dar am inteles k toate astea faceau parte din spectacol... Insa precum spune dia... e posibil sa ii fi dat fetei un mic imbold...Si nici mie numi prea convine... d la un timp nu-mi mai convine nimic
Cred k ii si nornal ca Yuki sa simta cum sangele ii clocoteste... Daca Shu ar fi fost sotul meu as fi aterizat pe scena q primul avion, chiar daca eu eram langa scena ^w^
So astept nextul
Chuu & Gambate sis
:bye:
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]