04-09-2007, 10:42 PM
Cum sa zic eu...mie imi place sa pictez. Nu conteaza daca o fac pe hartie, lemn, sticla sau chiar pe pielea cuiva
.
In consecinta imi place sa si machiez si o faceam, pe vreme, foarte des pt ca aveam clientela
si nu ca n-o mai fac si acum, dar nu la numar mare. Si pentru ca stiu cum se face un machiaz profesionist stiu si cat de mult este expusa fata la chimicale machiajului mai ales daca produsele sunt de proasta calitate.
De cand stiu toate astea am cam redus din numarul de ocazii pt care sa ma machiez ...mai ales pentru c-am descoperit ca unele produse imi provoava alergii.
Tot naturalul este mai frumos....si daca nu, macar un rimel dat la discretie si un glos incolor face minuni.

In consecinta imi place sa si machiez si o faceam, pe vreme, foarte des pt ca aveam clientela

De cand stiu toate astea am cam redus din numarul de ocazii pt care sa ma machiez ...mai ales pentru c-am descoperit ca unele produse imi provoava alergii.
Tot naturalul este mai frumos....si daca nu, macar un rimel dat la discretie si un glos incolor face minuni.