21-08-2011, 12:38 PM
Mood: Disperată :]]. Deci azi dacă nu ieşi, jur că îţi dau cu ceva în cap. Deci numai. Ar fi a 3-a zi în care nu ieşim T~T.
Status: I'm here without you. . . ce tot spun?! O.o'
Locaţie: În faţa pc-ului, acasă.. I'm not la munte anymore = )).
Mănânc: Nimic. Am mâncat senvişuri cu şuncă . De fapt, mănânc ceva! Hit-uri calde de vară .
Beau: Apă minerală recee..
Sunt îmbrăcată în: Pijamale. Mă îmbrac mai încolo, că tre să aleeg şi să mă hotărăăsc cu ce -,-".
Ascult: Dj Sava & Andreea D - Money maker <3.
Privesc: Tastatura, biroul şi.. monitorul, câteodată.
Status Y!M: " DAMN HOT RYO 8DD O/////////O ->> by Pookie ;x. Yumi: 'Cause I love you more than my chocolate teddy-bear !~ "
Vorbesc pe Y!M cu: YoYo, Pookie, Alli şi Răzvan ;x.
Citesc: " ÏÏ…ccα σƒƒιcιαℓ ιd ;x: si cum il faci? "
Mă gândesc la: " Şi la el te întorci mereu, nu? B*tch. "
Dating: Mai încolo cu Răzvan ;x.
Doresc: Să treacă perioada asta o dată că vreau la plajă.
Iubesc pe: Răzvan ;x, Dany, Sysu', Pookie, YoYo (hah, evident, doar e nevastă-mea), Ciufulitu' ăla = )) (poreclă dată de nevastă-mea :]]), Camyy, Byuxy şi cine se mai simte ;; ).
Nervoasă pe: That b*tch :]]. Ce, crede că dacă o cruţ o dată, o cruţ şi a doua oară? ;-j
Urăsc pe: Ea, în curând, dacă se mai bagă atât .
ÃŽmi lipseÅŸte: Ehh... mofturile lu' Kamy ;-j.
Abia aştept să: Ieşim afară ;x. Just us o//o.
Status: I'm here without you. . . ce tot spun?! O.o'
Locaţie: În faţa pc-ului, acasă.. I'm not la munte anymore = )).
Mănânc: Nimic. Am mâncat senvişuri cu şuncă . De fapt, mănânc ceva! Hit-uri calde de vară .
Beau: Apă minerală recee..
Sunt îmbrăcată în: Pijamale. Mă îmbrac mai încolo, că tre să aleeg şi să mă hotărăăsc cu ce -,-".
Ascult: Dj Sava & Andreea D - Money maker <3.
Privesc: Tastatura, biroul şi.. monitorul, câteodată.
Status Y!M: " DAMN HOT RYO 8DD O/////////O ->> by Pookie ;x. Yumi: 'Cause I love you more than my chocolate teddy-bear !~ "
Vorbesc pe Y!M cu: YoYo, Pookie, Alli şi Răzvan ;x.
Citesc: " ÏÏ…ccα σƒƒιcιαℓ ιd ;x: si cum il faci? "
Mă gândesc la: " Şi la el te întorci mereu, nu? B*tch. "
Dating: Mai încolo cu Răzvan ;x.
Doresc: Să treacă perioada asta o dată că vreau la plajă.
Iubesc pe: Răzvan ;x, Dany, Sysu', Pookie, YoYo (hah, evident, doar e nevastă-mea), Ciufulitu' ăla = )) (poreclă dată de nevastă-mea :]]), Camyy, Byuxy şi cine se mai simte ;; ).
Nervoasă pe: That b*tch :]]. Ce, crede că dacă o cruţ o dată, o cruţ şi a doua oară? ;-j
Urăsc pe: Ea, în curând, dacă se mai bagă atât .
ÃŽmi lipseÅŸte: Ehh... mofturile lu' Kamy ;-j.
Abia aştept să: Ieşim afară ;x. Just us o//o.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.