Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mă primiți ?

@Cherie.
Mersi de primire, Diana ! Btw, nu ești singura persoană care crede asta, multe persoane au crezut că sunt capricorn. Chiar așa de mult semăn cu un capricorn ? Nu-ți face griji, o să mă distrez. ^^

@Aylin
Doar ca să știi, eu sunt geamăna rea. Îl iubesc pe Mihail Drumes. Am citit cinci cărții scrise de el și încă nu m-am săturat de operele lui. Mersi pentru vechiul bun venit. Ne mai citim noi pe aici.

@Aynoia
Nu mă cunoști ci doar ai citit un post scris de mine și deja ai nemulțumiri la adresa mea.
Faza cu bătaia și omorătul. Am zis eu că omor pe cineva ? Poți să omori pe cineva pe un forum ? Nu știam. În orice caz, cu ce te-a deranjat postul meu ?
Da, mă uit la anime-uri. Când eram mică îmi plăcea yaoi-ul, acum nu pot să mai mă consider fană . EU m-am maturizat. Nu-mi mai plac MIE. Nu am zis că numai copii se uită, am zis că eu nu mai mă uit. Nu m-am luat de nimeni. So, tu de ce te iei de mine ?

@saint Ocea
Mersi. Și încă o dată mersi.

Culoarea ochilor?
Căprui spre galbeni.

Culoarea părului?
Şaten închis.

Culoarea favorită?
Nu pot să aleg doar una, am mai multe culori preferate. Albastru, Violet, Roșu, Turcoaz.

Un răsărit de munte sau un apus de mare?
Un apus de mare.

@Teh
Nice to meet you too, Teh. Mersi. Am o descriere așa frumoasă de v-a plăcut la toți ? Și la mine Shaman King a fost printre primele mele anime-uri, a fost prima mea dragoste. Nici măcar nu știam că era anime pe atunci. Personaje preferate ? Yoh, Anna, Morti și îmi plăcea și de tipul ăla cu asistenta aia gigantică. Am uitat cum se numea, l-am văzut acum mult timp iar unele personaje le-am uitat. Personaj din Nana ? Nana Osaki. A fost și va fi idolul meu, mă asemăn cu ea în atâtea chestii + amândouă dorim să devenim cănterețe.
Le-am văzut pe amândouă deșii pe primul nu mi-l amintesc cine-știe-ce. 5cm per second l-am văzut și mi-a plăcut dar nu mi-a rămas întipărit în minte. Dacă nu pomeneai de el, nu cred că mi l-aș fi amintit. Nu trebuie să fi fan anime să te uiți la Naruto. Am cunoscut multe persoane care se uitau la Naruto dar nu știau ce e ăla anime. Sincer, nici eu nu pot zice că am văzut multe episooade din Shippuden. Ca să ajung la zi trebuie să mă uit o zi întragă, fără oprire, la el.
F. M. Dostoyevsky îi iubesc felul de a scrie, cărțiile lui mi se par atât de geniale. O ador pe Aghata Christie, datorită ei cărțiile polițiste au început să-mi așa de mult, chiar dacă urăsc suspansul cărțiile ei sunt printre preferatele mele.
Nuntă în cer a fost prima mea carte citită scrisă de de Mircea Eliade. Apoi am citit Romanul adolescentului miop și mi-am dat seama cât de mult îmi place cum scrie. Înainte de el, nu prea citeam literatura romănească.
Adam Sandler, este favoritul meu dupa JD. Îi ador toate comediile și datorită lui filmul ăsta a fost un succes. Sincer, mie mi-a plăcut mult și povestea în sine. Titanic e singurul film care mă va face să plăng de fiecare dată cănd mă uit, deși data trecută cănd m-am uitat am răs destul de mult o.o
Harry Potter. Eu am crescut cu filmele astea. Personaje preferate ? Desigur, Harry, Hermione și Ron. Cănd m-am uitat prima dată la un film cu ei eram așa micuță iar acum la ultimul sunt așa de mare. Am crescut cu ei, au făcut parte din copilăria mea. Voldemort ? Nu mi-a plăcut. Sfărșitul ? Mi-a plăcut, am plăns dar m-a și amuzat în același timp. Copii lor erau doar cu un cap mai mic decât ei, chiar că sunt mici de înălțime. Dar, apoi am început să plăng cănd am realizat că s-a terminat. E ultimul, am fost tristă o săptămănă + am început să recitesc cărțiile și să revăd filmele.
The Tourist mi-a plăcut doar pentru că JD arăta extrem de bine. Numai la el m-am uitat tot filmul, pe Jolie nici n-am observat-o.
Iubesc pisicile. Sunt așa pufoase și micuțe. Am și eu două, se alintă toată ziua.
M-ai disecat ? 21 Mă simt ca o broască. Mersi Teh pentru primire. hug

Răspunsuri în acest subiect
Mă primiți ? - de Milii - 18-08-2011, 04:32 PM
RE: Mă primiți ? - de Addeh - 18-08-2011, 04:44 PM
RE: Mă primiți ? - de KathVonTe - 18-08-2011, 05:26 PM
RE: Mă primiți ? - de Ang. - 18-08-2011, 05:40 PM
RE: Mă primiți ? - de Milii - 18-08-2011, 06:50 PM
RE: Mă primiți ? - de yaoi maniac - 18-08-2011, 09:27 PM
RE: Mă primiți ? - de Zuza. - 18-08-2011, 09:28 PM
RE: Mă primiți ? - de Milii - 18-08-2011, 09:50 PM
RE: Mă primiți ? - de Candy_Girl_Love. - 19-08-2011, 12:01 AM
RE: Mă primiți ? - de Milii - 19-08-2011, 12:10 AM