Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Când cortina cade

Cum ţi-am promis, mai mult ca să-ţi ofer mai multă încredere în tine şi în potenţialul pe care-l ai ca scriitoare şi în acest proiect promiţător, iată-mă aici :)).

Hm, cu ce să încep - ştii că eu am multe de spus şi că niciodată nu sunt mulţumită de ceva, aşa că îmi cer scuze de pe acum dacă sfârşesc prin a fi mai puţin delicată de cât mi-am propus ? Nu o să-ţi iau la rând toate capitolele că mă apucă majoratu' şi nu vreau să devin răutăcioasă, deşi ţi-am zis în mare până acum, pe mess sau feis tu feis, care sunt problemele şi blablabla, deci mă rezum la ultimul capitol. Pe care aş fi preferat să-l fi postat după ce mi-aş fi dat părerea, poate aşa rezolvam chestia cu flashback-ul care mă tot sâcâie şi de care-ţi tot vorbeam, dar e în regulă, văd că celorlalţi le-a plăcut. Aşa, chestia cu flashback-ul ţi-am zis şi ţi-o mai zis; e mai bun ca precedentul, dar nu atât de bun pe cât trebuia să fie. Nu ştiu, poate sunt eu mai sucită şi am alte păreri, mai deplasate, dar ar fi trebuit să te ocupi mai mult de el fiindcă e o parte importantă din trecutul lui Carol şi o parte esenţială în acest capitol. Ce vreau eu să-ţi spun că nivelul de concentrare asupra flashback-ului ar fi trebuit să fie mult mai mare decât asupra celor întâmplate în capitol. Părerea mea. E foarte sec, ţi-am zis. Nu ştiu. Nu-mi transmite nimic şi Jasper zici că-i spune orice altceva nu că o iubeşte şi că vrea să meargă cu ea la bal ( deşi am înţeles că era un bal de absolvire şi ea era boboacă... bobocii au voie să meargă la un bal de absolvire? mă refer acum dacă nu sunt partenerii unui dintre absolvenţi. şi Jasper era absolvent? de fapt, care-i diferenţa de vârstă între ei. Uite, vezi? Ai lăsat foarte multe detalii în pom, de aia îţi spunea că ar fi trebuit să lucrezi mai mult la el şi blablabla. ). Iar ea are o reacţie tâmpită, serios. Adică nu ştiu, nu mi se pare deloc potrivită. Dar nah, mă ştii, mai dereglată mintal de fel.

Bun, revenind acum pe linia de plutire, ştii că Anne mi-e antipatică din toate punctele de vedere, nu? Adică deobicei îmi place genul ăsta de personaje, dar ea e seacă mă. Nu are pic de substanţă în ea, e ca o păpuşă. Falsă şi aiurea fabricată. Iar relaţia lor... eh, pare una tipică. Seamănă puţin cu cea a Savannei şi Charlotte din Hellcats - dacă-ţi mai aminteşti de ele ? Jasper, cum ţi-am zis şi alaltăieri sau ieri sau când cucurigu' lu' Madame Radu ţi-am zis, e atât de dulce şi adorabiil pe cât e de prostuţ şi naiv. Mie una asta-mi inspiră, naivitate şi un caracter nu foarte puternic, dar e dulce şi asta e tot ce contează. Ah, şi e al meu. Tu mi l-ai dat ;).
Şi acum vine partea frumoasă. Micuţa şi adorabila mea Melanie, pe care nimeni de pe aici nu pare să o placă deşi nici măcar nu au fost spuse prea multe despre ea :)). Îmi vine s-o mănânc, e atât de mică şi de dulce şi superbă şi de bună şi... ahh! nu ar fi în stare să facă niciun rău nimănui şi ar face de toate pentru ca cei din jurul ei să fie fericiţi - mai ales Jasper, al ei MOMENTAN - indiferent dacă asta îi aduce ei sau nu fericirea.

În rest ce să-ţi mai zic. Bănuiesc că ai înţeles şi tu ce am vrut să spun de fapt în locul acestor aberaţii nesfârşite şi anume că ai multe goluri şi poate că asta e din cauza faptului că ai capitole atât de scurte ( ai mai văzut tu capitole în cărţi cu 2-3 pagini? înainte, când scriam la persoana a treia, capitolele mele aveau cel puţin cinşpe pagini :)) ), un alt fix de-al meu pe care cer să mi-l scuzi ( nu că eu sunt psihopată rău de tot! ). Hm, cam atât am avut de spus :)). Ce să zic, îmi place, dar mai trebuie să lucrezi şi nu trebuie să aştepţi să-ţi zic eu ce şi cum trebuie să corectezi, descoperă singură, reciteşte de nşpe mii ori infinit de ori şi vezi ce lipseşte, ce ai mai putea adăuga, alea alea, aşa faci o treabă bună. Mă rog, tot ce pot să mai spun acum e că aştept next-ul pe care vreau să-l scrii repede. Vreau să văd ce planuri mai ai cu Melanie şi dacă lumea tot continuă s-o displacă ( :-s ).

Hai că m-am cărat. Au revoir >:D<.

Răspunsuri în acest subiect
Când cortina cade - de Nya. - 01-03-2011, 07:53 PM
RE: Când cortina cade - de Zuza. - 01-03-2011, 08:09 PM
RE: Când cortina cade - de Katniss - 01-03-2011, 09:02 PM
RE: Când cortina cade - de Aggie - 03-03-2011, 11:02 PM
RE: Când cortina cade - de Me†al. - 04-03-2011, 09:31 PM
RE: Când cortina cade - de Nya. - 22-04-2011, 12:28 AM
RE: Când cortina cade - de Ang. - 22-04-2011, 04:33 PM
RE: Când cortina cade - de Neko. - 22-04-2011, 04:40 PM
RE: Când cortina cade - de Me†al. - 26-04-2011, 08:22 PM
RE: Când cortina cade - de Katniss - 27-04-2011, 07:11 PM