18-08-2011, 10:15 PM
uff... deci... fosta si viitoarea mea colega, cea mai buna prietena ( defapt cred ca e ceva de genul " friends forever"
) Lorely, cred ca o sa ajungem sa facem si facultatea impreuna
. cat despre banchet... hmm... banchetul din clasa a patra nici nu mi s-a parut banchet( cred ca eram prea mica si nu l-am vazut decat o petrecere
) Si, lori, ce e rau la miici? sunt foarte buni
! Da, mi-a placut mult la banchetul dintra patra.
In schimb banchetul dintra opta nu mi-a placut. Parca si rochia pe care mi-o cumparasem mi se parea urata, iar parul la fel. sandalele m-au omorat si in ciuda faptului asta am dansat pana la 5 dimineata. A fost ok, nu pot spune ca a fost exceptional.. ma asteptam la ceva mai special.. dar nuu! cum a spus si lorely la festivitatea de incheiere cred ca am fost singurele care am plans
. eu am inceput prima, caci eu plang mai mereu, si dupa a inceput si colegamea... asta mi-a placut. In seara banchetului m-am simtit foartee rau. era acolo un baiat disperat care ma placea etc. etc, eu nu si mai era si o disperata care incerca sa ne apropie. banchetul mi s-a parut un eec total! imi vine sa plang cand ma gandesc.
Totusi daca a fost un esec... pentru mine... nu inseamna ca nu mi-l voi aminti.
Am uitat sa zic ceva. la felul doi mai intai ni s-a adus salata, iar eu muream de foame, ma uit asa la salata vreo 20 de minute, dansand desigur
, si vad ca nu ni se mai aduce felul doi... eu crezand ca salata este intregul fel de mancare o mananc
. Daa!! si dupa vine friptura care avea prea multa sare... asta a fost ciudat pentru ca eu iubesc sarea si pun cat mai multa.
A fost o seara cam sarata!

In schimb banchetul dintra opta nu mi-a placut. Parca si rochia pe care mi-o cumparasem mi se parea urata, iar parul la fel. sandalele m-au omorat si in ciuda faptului asta am dansat pana la 5 dimineata. A fost ok, nu pot spune ca a fost exceptional.. ma asteptam la ceva mai special.. dar nuu! cum a spus si lorely la festivitatea de incheiere cred ca am fost singurele care am plans

Totusi daca a fost un esec... pentru mine... nu inseamna ca nu mi-l voi aminti.
Am uitat sa zic ceva. la felul doi mai intai ni s-a adus salata, iar eu muream de foame, ma uit asa la salata vreo 20 de minute, dansand desigur

A fost o seara cam sarata!
Mi-e foameee!!!