18-08-2011, 07:34 PM
Melodia aia "No more parfume on you" de la Teen Top si "Mr simple" de la Super Junior, ca tot iti plac melodiile, Candiboo/unnie/Dya/si tot ce o sa-ti mai pui la nickname si o sa vin si eu cu altele *handache*. Yeah, ma gandesc cum ar fi sa ne mutam la aceasi scoala. :]] Frate, vorba ta: noi, iarna, razand si altele -defapt, eu m-am gandit prima. xd Iubire, stii ca te iubesc, desii nu iti zic, si stii ca-mi bagi k-pop-ul pe gat si inca ascult si voi asculta, atata timp cat imi vei baga, si o sa ascult si dupa ce tu nu o sa mai asculti, cred -macar o melodie. xd And... "I'm your man" de la 2PM. :]] Adevarat, sunt -nu conteaza ca-s fata. :-> Iti sta beton cu piercinguri si ai fost adorabila de nebuna si... cea mai cea cu fangirlsmoment. o.o' Yeah, damn yeah! Dea bea astept sa alergam dupa ce mai trece perioada asta si poate atunci nu o sa mai avem febra musculara. >.> Ah, si, melodia de la SunnyHill - Pray, e chiar bengoasa, baib. =p~ La naiba, monstrul e atat de dragut si... TT^TT Daca n-am plans de prima oara, cred ca a doua, daca nu sunt in starea mea nu o sa bocesc -din pacate bune. :]] Fai, iti dedic si alte melodii, adica tot ce vrei, ca deh... sunt generoasa, draguta si... slabuta (>.> Eu? Slabuta? Poate in comparatie cu altele... dar... ). Anyway, stii si stii, eu stiu ce stiu and so on... Ar fi fost frumos sa urmarim amandoua melodia k-pop din seara asta. Sa te vad pe tine binoclata si cu ochii pe GD, iar eu Cu T.O.P. =]] Trebuie sa na impartim, ce... ce bine! :-> Baaaaaaaaaaaaaaib, invata si invata si mai lasa dramale ca te licramogeneaza (eu si cuvintele mele). Ceao, ceao -nu gasesc apelativ (pentru voi). o.o' Anywaaaays, A.M.P este cea mai cea dintre cele mai cele, in momentul respectiv, in viitor cine stie...
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2