17-08-2011, 11:02 AM
Este un subiect foarte interesant de dezbatut. Cosmeticele, dupa parerea mea trebuie sa faca parte din viata unei domnisoare de 15-16 ani si mai sus. Nu spun in exces deoarece devine cheap si nu mai are niciun rost, atunci chiar este o masca care lasa la iveala defectele si ascunde calitatile pe care le poti evidentia foarte frumos cu o linie suptire deasupra ochiului intr-o culoare inchisa de maro sau chiar negru. Scoate in evidenta ochii. 
Eu personal sunt adepta machiajului, dar natural. In general folosesc:
- Rimel cand ies in oras, la liceu deoarece la mine se cere fiind aproape blonda si avand genele deschise la culoare. Acasa merge si fara ca nu ma alege nimeni.
- Creionul dermatograf. Cum am spus, imi place pentru ca imi scoate in evidenta ochii verzi, dar doar la petreceri. Ma multumesc doar cu rimel.
- Fond de ten matifiant sau pudra compacta ca deah, am 15 ani si mai am un cos sau doua, dar niciodata fara o crema hidratanta inainte si nu dorm niciodata nedemachiata.
- Lip glossul transparet niciodata colorat sau balsam de la farmacie atunci cand am buzele crapate.
Natural este mai bine fetelor, dar daca totusi va machiati alegeti ceva sa nu iasa in evidenta. Doar sa accentueze trasaturile fetei.
Kiss and big hugs la toate. ^.^

Eu personal sunt adepta machiajului, dar natural. In general folosesc:
- Rimel cand ies in oras, la liceu deoarece la mine se cere fiind aproape blonda si avand genele deschise la culoare. Acasa merge si fara ca nu ma alege nimeni.
- Creionul dermatograf. Cum am spus, imi place pentru ca imi scoate in evidenta ochii verzi, dar doar la petreceri. Ma multumesc doar cu rimel.
- Fond de ten matifiant sau pudra compacta ca deah, am 15 ani si mai am un cos sau doua, dar niciodata fara o crema hidratanta inainte si nu dorm niciodata nedemachiata.
- Lip glossul transparet niciodata colorat sau balsam de la farmacie atunci cand am buzele crapate.

Natural este mai bine fetelor, dar daca totusi va machiati alegeti ceva sa nu iasa in evidenta. Doar sa accentueze trasaturile fetei.
Kiss and big hugs la toate. ^.^
“Toamna este un andante melancolic si gratios care pregateste admirabilul adagio al iernii.â€
George Sand
George Sand