16-08-2011, 10:21 PM
Well ...
De-obicei îmi pun tot felul de creioane lângă mine când desenez, deşi nu folosesc mare lucru din ele.
Creioane - B, 3B Koh-I-Noor, HB mecanic/normal [în principal mecanic], 6B [cu care m-a umplut o colegă pe vremea când eram în clasa a 6-a B xD şi de-atunci vrând nevrând am început să le folosesc], creioane colorate Koh-I-Noor, deşi cred că am vreo două desene în creioane colorate, în principal le folosesc pentru proiectele şcolare.
Acoarele Colibri, rămase din clasa a 8-a, dar cum rar se întâmplă să fac ceva în acoarele nu prea are rost să-mi iau altele mai bune.
Gumă de şters de la Herlitz şi Pelican.
O ascuţitoare no-name.
Foi A4 ÅŸi A3 de xerox/bloc de desen.
Un teanc de hârtii albe pe care le pun sub mână când fac umbre.
Mp4 player-ul cu mult black ÅŸi death metal, for calm thoughts and inspiration.
Şi un om care să vorbească încontinuu lângă mine.
De-obicei îmi pun tot felul de creioane lângă mine când desenez, deşi nu folosesc mare lucru din ele.
Creioane - B, 3B Koh-I-Noor, HB mecanic/normal [în principal mecanic], 6B [cu care m-a umplut o colegă pe vremea când eram în clasa a 6-a B xD şi de-atunci vrând nevrând am început să le folosesc], creioane colorate Koh-I-Noor, deşi cred că am vreo două desene în creioane colorate, în principal le folosesc pentru proiectele şcolare.
Acoarele Colibri, rămase din clasa a 8-a, dar cum rar se întâmplă să fac ceva în acoarele nu prea are rost să-mi iau altele mai bune.
Gumă de şters de la Herlitz şi Pelican.
O ascuţitoare no-name.
Foi A4 ÅŸi A3 de xerox/bloc de desen.
Un teanc de hârtii albe pe care le pun sub mână când fac umbre.
Mp4 player-ul cu mult black ÅŸi death metal, for calm thoughts and inspiration.
Şi un om care să vorbească încontinuu lângă mine.