16-08-2011, 02:59 PM
So...ms de ajutor!...incerc sa ma corectez,,,si paremi-se canu prea iese...:(....Deci sa vedem..partea a 3-a!
Cap III - Cosmarul
"Ploaia ma ucidea. Fugeam si fugeam intruna ... apa parca spala culorile din preajma mea. Ajunsesem insfarsit in curtea scolii. Cand am deschis usa, pe hol nu era nimeni, ciudat orele inca nu s-au inceput. Am mers cu pasi mici spre clasa, cand am intrat, toata lumea se holba la mine de parca as fi venit in pijama la scoala. Pai, da ... eram un pic uda, un pic mai mult. Am dat cu mana si am mers la locul meu. Doream sa pasesc spre banca mea, dar cineva imi intinse piciorul inainte - semn ca drumul e inchis.
- Ino, ce faci? intrebasem eu confuza.
- N-ai ce cauta aici, frunte-lata. Imi spuse ea razand.
- Da, locul mascaricilor e in ultima banca. Zise TenTen.
Nu intelegeam nimic. Prietenele mele nu-mi mai erau ...prietene ci dusmane! Suna clopotelul si pentru ca nu aveam de ales m-am asezat in ultima banca. In pauza voi vedea eu despre ce e vorba.
Venise profesoara si incepuse sa treaca elevii la tabla. Ghinion. Venise si randul meu. Inca confuza de cele intamplate, m-a ridicasem si m-am indreptat spre profesoara, insa ceva se aflase sub picioarele mele si brusc m-am trezit la pamant. Toata clasa a inceput sa rada in hohote. Rasetele acelea diabolice imi intrau in cap si ma epuizau complet. Am inchis ochii si in clipa urmatoare nu mai era nimeni. Gol. Ino si ceilalti nu mai erau in bancile lor ca deobicei si profesoara nu mai era in clasa. Pe hol, la fel, pustiu. Iesisem din curtea scolii sperand sa gasesc pe cineva, sperand sa nu fiu singura. Fugeam pe strada care la fel era ... pustie."
Cosmarul acela infiorator inceta in momentul in care suna ceasul. Cosmarul de care se temea cel mai mult - singuratatea. De data aceasta nu mai ramase in patca deobicei. Se ridica si mergand spre baie incerca sa-si "curete" capul de gandurile rele. Era doar un vis si atat. Apa rece ce o stropea ii racori corpul si mintea. Se simtea bulversata...teama o cuprindea de fiecare data cand se gandea catrebuie sa plece la scoala. Iesise din baie si absenta mergea spre camera sa. Absenta se imbraca si se pieptana .. absent privea pe geam. Parca era intr-o transa. Cobori jos si se duse in bucatarie unde o intalni pe Rozzy.
- Buna dimineata, domnisoara. Zise menajera.
- `Neata, Rozzy. Spuse Sakura asezandu-se la masa.
- Ati dormit bine?
- Nu prea, tot nu ma lasa cosmarurile sa atipesc macar o clipa. Zise ea cascand.
- Va fac o ceasca de cafea ca sa va mai inviorati. Cum trecut ziua de ieri? Ti-ai gasit prieteni
- Destul de bine. Mi-am gasit niste prieteni cucare ma inteleg foarte bine. Spuse Sakura
- Ma bucur, dar ... ai gasit vre-un baiat mai special? intreba ea intinzandu-i cafeaua.
- Rosalinda, abia am sosit, iar tu deja imi cauti prieten. Inca nu m-a ...interesat nimeni pana acum. Zise ea sorbind din cafea.
- Doar am intrebat. Spuse menajera facandu-i cu ochiul si parasind bucataria.
Dupa ce termina de luat micul dejun, se ridica si iesi. Afara era o zi frumoasa. Era soare, fara ploaie. "Perfect", gandi ea, macar o parte din visul ei nu se va adeveri. Mergea cu pasi mici, ca deobicei si inca ii era teama din cauza acelui cosmar. Pe drum le intalni pe TenTen si Ino.
- Buna Sakura! Zise Ino
Inghiti sec.
- Buna fetelor. Cum va simtiti? Intreba ea
- Pai ...bine, dc? Zise TenTen.
- N-nimic, intrebam si eu. Zise Sakura afisand un zambet fals.
- Deci, cum stam cu petrecerea? Intreba Ino.
- Deja mi-am impachetat pijamaua! Spuse TenTen entuziasmata.
- Iar tu, Sakura? Sper ca nu te-ai razgandit.
"Petrecerea, la naiba, am uitat complet de ea"
- S-sigur ca vin! Cum pot lipsi? Zise ea.
Cand ajunsesera in curtea scolii nu era nimeni. Pustiu. Pe Sakura o apuca o teama ca visul ei devine realitate. Nu stia ce sa faca, incotro sa fuga...Inchise ochii, iar un val de somnolenta o cuprinse gata sa o lase la pamant, dar ea stranse ochii si incorda pumnii din toate puterile pentru a nu se lasa invinsa de acel cosmar.
- Unde sunt toti? Intreba Ino confuza.
- Probabil sunt in clasa. Zise Sakura cu curaj.
- Sper sa ai dreptate, e cam ciudat. Zise TenTen putin speriata.
- Sa mergem. Zise Sakura.
Fetele intrara in scoala, iar pe hol erau, ca deobicei multi elevi.
- Nu e nimeni din clasa noastra. Spuse Ino.
- Sa mergem in clasa sa vedem despre ce e vorba. Spuse TenTen
Fetele se indreptau hotarate spre clase. Cu cat se apropiau mai mult de usa cu atat mai mult inima Sakurei incepea sa bata mai tare. Ajunsera insfarsit la usa. Candintrara in clasa toti elevii studiau, iar profesoara pregatea niste foi pe masa. Cand cele trei fete intrara toti au intors capul spre ele. Sakura incepea sa se simta nelalocul ei.
- A-m impresia ca toti se uita la noi. Sopti Ino.
- Da, de parca am fi venit in pijama la scoala. Spuse TenTen
Sakura se infiora spunandu-si in gand "e doar un vis", "e doar un vis"!
Profesoara se uita la ele si spuse.
- Ah, a-ti venit insfarsit!
- A-am intarziat cumva la ora? Intreba Ino confuza.
- Nu, vom avea un test asa ca toata lumea se pregateste. Asezati-va si voi in banca si repetati.
- Huh! Rasufla Sakura usurata.
Fetele se asezara in banca si incepusera si ele sa se pregateasca pentru test. Sakura citise notitele ei incercand sa memoreze cev, dar nu ii intra nimic in cap. Cand suna clopotelul profesoara impartise foile cu testul din 10 puncte. Sakura lua creionul si incepuse sa citeasca conditiile. Erau grele, normal. Nu ii venea nimic in minte desi studiase temele acelea. Incerca sa-si limpezeasca mintea, sa gaseasca macar o solutie, dar nu se putea concentra si din nou aparea o stare de somnolenta. Nu avea alta solutie. Urmarise atent daca profesoara nu se uita si deschise repede carnetelui sau cu notite. Gasise raspunsurile la cateva intrebari si le scrise repede inainte sa fie prinsa. Era nelinistita, nu era obisnuita sa copie, dar un test picat ii mai lipsea acum.
Suna clopotelul - semn ca timpul expira, iar profesoara stranse testele.
- Oh, urasc testele astea! Spuse Ino rasufland usurata ca s-a terminat.
- D-da. Un adevarat chin. Spuse Sakura.
- Mie nu mi s-a parut asa greu. Zise Hinata zambind.
- Normal! Pentru tine toate problemele astea sunt un fleac, iar pentru noi un adevarat cosmar. Spuse Temari scransnind din dinti.
- Oricum, bine ca s-a terminat. Zise TenTen.
Naruto, Kiba si Neji se apropiara de ele.
- Mama, da`ce usor a fost testul! Zise Naruto multumit.
- Normal ca a fost, mi-ai copiat toate raspunsurile! Striga Neji nervos.
- Si ce daca? Nu mai fi asa lacom! Zise Naruto.
- Diseara mergem in club, veniti si voi? Le intreba Kiba.
- Diseara? Nu, scuze, avem planurile noastre. Spuse Temari.
- Ce planuri? Intreba Naruto.
- Organizez o petrecere in pijamale. Spuse Ino.
- Wow, putem veni si noi? Zise Kiba cu un zambet strengar.
- Numai tu puteai sa spui asta. Zise Ino lovindu-l peste cap.
- Dar maine? Intreba Neji
- Maine, cred ca v-om putea merge. Spuse Hinata.
- Hei, Sasuke ce tot scrii scolo? Intreba Naruto.
- Nu e treaba ta. Spuse el enervat.
- Sasuke, vii si tu in club? intreba Sakura.
- Cum se numeste clubul? Intreba el interesat.
- D`or! Zise Kiba.
- Cred ca voi veni. Spouse el.
- Super! Vom fi mai multi si ne vom simti super! Zise Sakura.
Suna clopotelul si toti se asezara la locurile lor. Era ora de istorie. Profesoara incepusera sa-si faca de cap.
Ino ii zise Sakurei:
- Hei, Sakura, ce parere ai despre Sasuke? Intreba ea.
- Ce? D-de ce intrebi? Zise ea rosind.
- Pai, am observat ca rosesti mai tot timpul in preajma lui. Nu-mi spune ca te-ai indragostit!
Sakura incerca neobservat sa-si ascunda fata cu caietul.
- NU! Nu, doarca nu ma simt bine in preajma lui. Minti ea.
- Fii atenta! Sasuke are multe admiratoare si a iesit cu multe fete dupa care le-am parasit din motive pe care nu le stiu. Spuse Ino
- Ino, d-de ce imi spui asta? Nu sunt indragostita de el si nu am de gand sa ies cu el asa ca nu ma intereseaza! Se revolta Sakura.
- Scuze, scuze! Ziceam si eu...
- Dar ... e "ceva"...zise Sakura invartind radiera pe caiet.
- Asa ...veni Uno mai aproape.
- Ce-i cu privirea asta?!
- Pai, ai spus ca e.."ceva"..asa ca am nevoie de detalii. Haide Haruno, zi tot! Spuse Ino nerabdatoare.
- Iti spun diseara. Zise ea aratand spre profesoara ce tocmai intrase in clasa.
- Ino se aseza dezamagita in banca ei deschizand caietul.
Orele trecura repede. Sakura mai primi cate un biletel de la Ino cu textu: ''Nu uita. Diseara. Uchiha", care dupa cum socoti Sakura era al cincilea sau al saselea.
Dupa terminare orelor mergea ingandurata spre casa, incercand sa gaseasca o scuza pe are sa i-o zcia lui Ino, sau sa spuna adevarul ...
Cap III - Cosmarul
"Ploaia ma ucidea. Fugeam si fugeam intruna ... apa parca spala culorile din preajma mea. Ajunsesem insfarsit in curtea scolii. Cand am deschis usa, pe hol nu era nimeni, ciudat orele inca nu s-au inceput. Am mers cu pasi mici spre clasa, cand am intrat, toata lumea se holba la mine de parca as fi venit in pijama la scoala. Pai, da ... eram un pic uda, un pic mai mult. Am dat cu mana si am mers la locul meu. Doream sa pasesc spre banca mea, dar cineva imi intinse piciorul inainte - semn ca drumul e inchis.
- Ino, ce faci? intrebasem eu confuza.
- N-ai ce cauta aici, frunte-lata. Imi spuse ea razand.
- Da, locul mascaricilor e in ultima banca. Zise TenTen.
Nu intelegeam nimic. Prietenele mele nu-mi mai erau ...prietene ci dusmane! Suna clopotelul si pentru ca nu aveam de ales m-am asezat in ultima banca. In pauza voi vedea eu despre ce e vorba.
Venise profesoara si incepuse sa treaca elevii la tabla. Ghinion. Venise si randul meu. Inca confuza de cele intamplate, m-a ridicasem si m-am indreptat spre profesoara, insa ceva se aflase sub picioarele mele si brusc m-am trezit la pamant. Toata clasa a inceput sa rada in hohote. Rasetele acelea diabolice imi intrau in cap si ma epuizau complet. Am inchis ochii si in clipa urmatoare nu mai era nimeni. Gol. Ino si ceilalti nu mai erau in bancile lor ca deobicei si profesoara nu mai era in clasa. Pe hol, la fel, pustiu. Iesisem din curtea scolii sperand sa gasesc pe cineva, sperand sa nu fiu singura. Fugeam pe strada care la fel era ... pustie."
Cosmarul acela infiorator inceta in momentul in care suna ceasul. Cosmarul de care se temea cel mai mult - singuratatea. De data aceasta nu mai ramase in patca deobicei. Se ridica si mergand spre baie incerca sa-si "curete" capul de gandurile rele. Era doar un vis si atat. Apa rece ce o stropea ii racori corpul si mintea. Se simtea bulversata...teama o cuprindea de fiecare data cand se gandea catrebuie sa plece la scoala. Iesise din baie si absenta mergea spre camera sa. Absenta se imbraca si se pieptana .. absent privea pe geam. Parca era intr-o transa. Cobori jos si se duse in bucatarie unde o intalni pe Rozzy.
- Buna dimineata, domnisoara. Zise menajera.
- `Neata, Rozzy. Spuse Sakura asezandu-se la masa.
- Ati dormit bine?
- Nu prea, tot nu ma lasa cosmarurile sa atipesc macar o clipa. Zise ea cascand.
- Va fac o ceasca de cafea ca sa va mai inviorati. Cum trecut ziua de ieri? Ti-ai gasit prieteni
- Destul de bine. Mi-am gasit niste prieteni cucare ma inteleg foarte bine. Spuse Sakura
- Ma bucur, dar ... ai gasit vre-un baiat mai special? intreba ea intinzandu-i cafeaua.
- Rosalinda, abia am sosit, iar tu deja imi cauti prieten. Inca nu m-a ...interesat nimeni pana acum. Zise ea sorbind din cafea.
- Doar am intrebat. Spuse menajera facandu-i cu ochiul si parasind bucataria.
Dupa ce termina de luat micul dejun, se ridica si iesi. Afara era o zi frumoasa. Era soare, fara ploaie. "Perfect", gandi ea, macar o parte din visul ei nu se va adeveri. Mergea cu pasi mici, ca deobicei si inca ii era teama din cauza acelui cosmar. Pe drum le intalni pe TenTen si Ino.
- Buna Sakura! Zise Ino
Inghiti sec.
- Buna fetelor. Cum va simtiti? Intreba ea
- Pai ...bine, dc? Zise TenTen.
- N-nimic, intrebam si eu. Zise Sakura afisand un zambet fals.
- Deci, cum stam cu petrecerea? Intreba Ino.
- Deja mi-am impachetat pijamaua! Spuse TenTen entuziasmata.
- Iar tu, Sakura? Sper ca nu te-ai razgandit.
"Petrecerea, la naiba, am uitat complet de ea"
- S-sigur ca vin! Cum pot lipsi? Zise ea.
Cand ajunsesera in curtea scolii nu era nimeni. Pustiu. Pe Sakura o apuca o teama ca visul ei devine realitate. Nu stia ce sa faca, incotro sa fuga...Inchise ochii, iar un val de somnolenta o cuprinse gata sa o lase la pamant, dar ea stranse ochii si incorda pumnii din toate puterile pentru a nu se lasa invinsa de acel cosmar.
- Unde sunt toti? Intreba Ino confuza.
- Probabil sunt in clasa. Zise Sakura cu curaj.
- Sper sa ai dreptate, e cam ciudat. Zise TenTen putin speriata.
- Sa mergem. Zise Sakura.
Fetele intrara in scoala, iar pe hol erau, ca deobicei multi elevi.
- Nu e nimeni din clasa noastra. Spuse Ino.
- Sa mergem in clasa sa vedem despre ce e vorba. Spuse TenTen
Fetele se indreptau hotarate spre clase. Cu cat se apropiau mai mult de usa cu atat mai mult inima Sakurei incepea sa bata mai tare. Ajunsera insfarsit la usa. Candintrara in clasa toti elevii studiau, iar profesoara pregatea niste foi pe masa. Cand cele trei fete intrara toti au intors capul spre ele. Sakura incepea sa se simta nelalocul ei.
- A-m impresia ca toti se uita la noi. Sopti Ino.
- Da, de parca am fi venit in pijama la scoala. Spuse TenTen
Sakura se infiora spunandu-si in gand "e doar un vis", "e doar un vis"!
Profesoara se uita la ele si spuse.
- Ah, a-ti venit insfarsit!
- A-am intarziat cumva la ora? Intreba Ino confuza.
- Nu, vom avea un test asa ca toata lumea se pregateste. Asezati-va si voi in banca si repetati.
- Huh! Rasufla Sakura usurata.
Fetele se asezara in banca si incepusera si ele sa se pregateasca pentru test. Sakura citise notitele ei incercand sa memoreze cev, dar nu ii intra nimic in cap. Cand suna clopotelul profesoara impartise foile cu testul din 10 puncte. Sakura lua creionul si incepuse sa citeasca conditiile. Erau grele, normal. Nu ii venea nimic in minte desi studiase temele acelea. Incerca sa-si limpezeasca mintea, sa gaseasca macar o solutie, dar nu se putea concentra si din nou aparea o stare de somnolenta. Nu avea alta solutie. Urmarise atent daca profesoara nu se uita si deschise repede carnetelui sau cu notite. Gasise raspunsurile la cateva intrebari si le scrise repede inainte sa fie prinsa. Era nelinistita, nu era obisnuita sa copie, dar un test picat ii mai lipsea acum.
Suna clopotelul - semn ca timpul expira, iar profesoara stranse testele.
- Oh, urasc testele astea! Spuse Ino rasufland usurata ca s-a terminat.
- D-da. Un adevarat chin. Spuse Sakura.
- Mie nu mi s-a parut asa greu. Zise Hinata zambind.
- Normal! Pentru tine toate problemele astea sunt un fleac, iar pentru noi un adevarat cosmar. Spuse Temari scransnind din dinti.
- Oricum, bine ca s-a terminat. Zise TenTen.
Naruto, Kiba si Neji se apropiara de ele.
- Mama, da`ce usor a fost testul! Zise Naruto multumit.
- Normal ca a fost, mi-ai copiat toate raspunsurile! Striga Neji nervos.
- Si ce daca? Nu mai fi asa lacom! Zise Naruto.
- Diseara mergem in club, veniti si voi? Le intreba Kiba.
- Diseara? Nu, scuze, avem planurile noastre. Spuse Temari.
- Ce planuri? Intreba Naruto.
- Organizez o petrecere in pijamale. Spuse Ino.
- Wow, putem veni si noi? Zise Kiba cu un zambet strengar.
- Numai tu puteai sa spui asta. Zise Ino lovindu-l peste cap.
- Dar maine? Intreba Neji
- Maine, cred ca v-om putea merge. Spuse Hinata.
- Hei, Sasuke ce tot scrii scolo? Intreba Naruto.
- Nu e treaba ta. Spuse el enervat.
- Sasuke, vii si tu in club? intreba Sakura.
- Cum se numeste clubul? Intreba el interesat.
- D`or! Zise Kiba.
- Cred ca voi veni. Spouse el.
- Super! Vom fi mai multi si ne vom simti super! Zise Sakura.
Suna clopotelul si toti se asezara la locurile lor. Era ora de istorie. Profesoara incepusera sa-si faca de cap.
Ino ii zise Sakurei:
- Hei, Sakura, ce parere ai despre Sasuke? Intreba ea.
- Ce? D-de ce intrebi? Zise ea rosind.
- Pai, am observat ca rosesti mai tot timpul in preajma lui. Nu-mi spune ca te-ai indragostit!
Sakura incerca neobservat sa-si ascunda fata cu caietul.
- NU! Nu, doarca nu ma simt bine in preajma lui. Minti ea.
- Fii atenta! Sasuke are multe admiratoare si a iesit cu multe fete dupa care le-am parasit din motive pe care nu le stiu. Spuse Ino
- Ino, d-de ce imi spui asta? Nu sunt indragostita de el si nu am de gand sa ies cu el asa ca nu ma intereseaza! Se revolta Sakura.
- Scuze, scuze! Ziceam si eu...
- Dar ... e "ceva"...zise Sakura invartind radiera pe caiet.
- Asa ...veni Uno mai aproape.
- Ce-i cu privirea asta?!
- Pai, ai spus ca e.."ceva"..asa ca am nevoie de detalii. Haide Haruno, zi tot! Spuse Ino nerabdatoare.
- Iti spun diseara. Zise ea aratand spre profesoara ce tocmai intrase in clasa.
- Ino se aseza dezamagita in banca ei deschizand caietul.
Orele trecura repede. Sakura mai primi cate un biletel de la Ino cu textu: ''Nu uita. Diseara. Uchiha", care dupa cum socoti Sakura era al cincilea sau al saselea.
Dupa terminare orelor mergea ingandurata spre casa, incercand sa gaseasca o scuza pe are sa i-o zcia lui Ino, sau sa spuna adevarul ...
If you wanna lie to me, If you'll ever see yourself, Don't come back and cry for me 'Cause you've gone too far! :ha: