Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Coincidență? Nu cred in coincidențe.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Scriu fic-ul acesta de ceva timp si m-am apucat sa-l pun pe animezup... Contine vreo 30 de foi si ...pff...inca mai scriu!!!

Cap.1 Floare de cires
Luni.Ziua in care se termina toate visele...
Era o zi insorita, pasarile ciripeau duios pe crengile copacului de langa fereastra ei, incercand sa o trezeasca. Razele soarelui ii lumina fata si ea deschise ochii.Erau verzi - un verde mai frumos decat cel al smaraldului si mai placut decat al frunzei lacrimioarei.
Uitandu-se la ora se ridica din pat si se indrepta cascand spre baie.
In bucatarie se auzea vocea unui barbat nervos ce striga in telefon.
- NU! Dar, asta e imposibil! striga el morocanos.Bine, bine! Am sa gasesc o solutie! Inchise. Isi puse mainile in buzunar si se uita nervos pe fereastra. Atunci isi scoase telefonul si cauta numarul lui Sawako, secretara sa. Gasi ceea ce cauta si ii telefona.
- Sawako?! Anuleza-mi toate planurile pe diseara, voi lua cina cu familia Uchiha. Bine, multumesc.
Se apropia o doamna cu o ceasca cu cafea si o puse pe masa.
- Cafeaua dvs. este gata, domnule Haruno. spuse mica femeie. Era micuta, dar se misca foarte repede.
- Multumesc, Rozzy. Spuse barbatul.
Femeia dadu din cap si se repezi sa plece.
Intre timp fata isi pieptana parul roz si matasos. Puse pieptenele pe masa si isi lua geanta in care isi tinea cartile. Se uita la ceas si se grabise spre scari.
- Buna dimineata, domnisoara Sakura! spuse menajera.
- Buna Rozzy! Scuze, dar intarzii!! striga Sakura coborandu-se.
- `Neata tata! zise fata sarutandu-si tatal pe obraz.
- Buna, scump-o. Scuze, dar nu te pot duce azi cu masina, am niste treburi importante.
- Ce?! NU! Striga ea fugind spre usa.
- Am sa intarzii! Nu. nu nu! Si chiar in prima zi! OH!
Se indrepta cu toata viteza spre scoala. Era nou-venita asa ca nu dorea sa intarzie.
In urma ei claxona o masina. In ea se aflau doi baieti de vreo 20 de ani. Tpic pentru ea. Nu este pentru prima data. Fiind distrasa de masina, nu observa baiatul din fata sa. Dadu peste el si cazura amandoi.
- Auch! strigara amandoi.
- Oh, imi pare atat de rau, nu te-am observat ..
- OK, am inteles! Zise baiatul morocanos, data viitoare sa te uiti pe unde mergi! Se ridica si merse mai departe.
Sakura statea inca jos nedumerita.
- Ce in neregula cu tipul asta? Oh, nu! Intarzii!!! Striga ea. Se ridica si se repezi spre scoala.
Ajunse insfarsit la portile noii sale scoli. Intrase in curte si examina locul. Cladirea era cu 4 etaje, o scoala destul de mare pentru un oras asa mic. In curtea scolii si aflau cativa copaci de cires. Petalele florilor se lasau duse de vant. Sakura se aseza pe o banca ce se afla in apropiere ca sa-si traga sufletul. De ea se apropie o blonda ce parea a fi de varsta ei.
- Hei! Esti fata cea noua? intreba ea.
- Da, sunt Haruno Sakura. zambi ea.
- Eu sunt Ino Yamanaka!
- Incantata de cunostinta, Ino.
- Si eu! Zambise ea prietenos.
- Esti in clasa A? intreba Ino.
- Da, si tu tot acolo esti? o intreba Sakura.
- Da, ce super! Suntem intr-o clasa!
- Oh, hei! Clopotelul a sunat, nu? Ar trebui sa fim la ora! Se ingrijora Sakura.
- Linisteste-te! Nu avem prima ora. O linisti Ino.
- Cum asa?
- Pai, profesoara va veni tocmai saptamana viitoare.
- Asta e tare! Imi prezinti si ceilalti colei? intreba Sakura.
- Ce-ar fi daca i-ai cunoaste personal acum. Zise Ino.
- Acum ... dar eu ...
- Nu te rusina!
- Hei, Naruto, Kiba, veniti aici! Striga Ino facand cu mana unei gasti de elevi.
Beietii se indreptara spre cele doua fete.
- Hei, tu esti fata cea noua?! intreba tipul cu par blond, eu sunt Naruto!
- Incantata. Raspunse Sakura
- Eu sunt Hinata. Zise o fata ce parea putin mai timida decat ceilalti.
- Numele meu e Kiba, iar ele sunt Ten Ten si Temari. Zise un baiat mai indraznet.
- Eu ma numesc Haruno Sakura. Imi puteti spune doar Sakura! zise ea fericita.
- Hei, Sasuke, ce ti-a luat asa mult timp? Vino aici! striga Naruto.
Sakura intoarse capul si ochii i se marira. Era baiatul pe care l-a dat jos in dimineata aceasta. El se apropia cu pasi mici. Cand ajunse insfarsit, Sakura se uita in ochii lui negri ce o prinsesera cu privirea.
- Sasuke, ea e fata cea noua! striga Naruto aratand spre Sakura.
- B-una, sunt Haruno Sakura. Zise ea putin rusinata.
Baiatul mari un pic ochii cand auzise numele fetei.
- Mda ... Uchiha Sasuke. raspunse el.
Sakura isi mai repeta in gand inca o data intrebarea de azi dimineată: " Ce e in neregula cu tipil ăsta?"
- Off, Sasuke, ce-ar fi sa-ti lasi mandria si sa fii politicos!! striga Ino.
- Cum zici tu ... Spuse el nepasator asezandu-se pe banca.
- Hei, Sasuke! Acela e locul meu! tipa Naruto infuriat.
- Unde scrie? Intreba Sasuke.
Naruto injura ceva pe sub nas, iar Hinata si Kiba incepuse sa-l linisteasca.
Sakura isi gasise niste prieteni minunati, cu care se intelegea de minune. Au mai ramas afara pina la sunetul clopotelului, dupa care au plecat la ora.

<< Sfârșit>>

Acesta a fost capitolul I, sper ca v-a placut! :)
Cam scurt, stiu, dar...urmatoarele vor fi muult mai lungi!!
Si scuze pentru greseli :D

Răspunsuri în acest subiect
Coincidență? Nu cred in coincidențe. - de Devil - 15-08-2011, 12:35 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)