12-08-2011, 08:41 AM
hmmm ... parerea mea este k exista ... chiar exista o teorie k primele bacteri din care sa ajuns la viata pe pamant ar avea origine extrateresta , la fel cum multe resurse minerale ale pamantuluiau fost aduse de comete ... si apropo de faimoasele "conditiile proprice dezvoltarii vietii" cine determina asta... noi oameni ? ganditiva bine..noi stim doar ce stim si suntem capabili sa asimilam lucruri .. dar nu suntem atat de descuiati la minte sa intelegem altele care ink nu le-am vazut , binenteles oameni inovativi care au unrol imporant in evolutia (mentala) a omului (ex jules verne , davinci ...) apar , dar foarte rar ... deci nu e batut in cuie k o finta vie are nevoie de oxigen sau apa... la kte planete sunt, pot fii miliarde de minerale ,substante chimice , care noi nici nu ni le-am putea imagina (asta pana knd le-am vedea , dupa un timp ar deveni lucruri de zii cu zii (ex avion , tel, internet ..etc)
hmm..la partea cu biblia nu ma mai bag, asta ar insemna sa scriu o ora sa dezbat un subiect greu la care nu se va ajunge la o concluzie niciodata ...
hmm..la partea cu biblia nu ma mai bag, asta ar insemna sa scriu o ora sa dezbat un subiect greu la care nu se va ajunge la o concluzie niciodata ...