10-08-2011, 03:47 PM
Si uite ca ajung si eu pe aici , chiar la final. M-am tot tinut sa comentez , si pana la urma ai postat epilogul. Sincer , nu te inseli , povestioara ta cred ca ne-a marcat pe fiecare , facandu-ne sa ne indragostim rand pe rand de Mirabela. De la o adolescenta rebela , a devenit o femeie puternica , independenta. Pe mine , m-a captivat de prima oara , chiar daca nu am citit fic-ul tau de la inceputul inceputurilor. Stiu ca m-am apucat de el , si am stat cu ochii in monitor pana am terminat capitolele postate , urmand sa-ti astept mereu capodoperele : )) . Si epilogul l-am asteptat cand cu bucurie , dar si cu tristete stiind ca acesta este finalul povestii , si nu va mai exista partea a doua.La inceput , Will nu-mi placea deloc. Mi se parea un personaj fals , si fara inima. Pe Daniel l-am simpatizat , crezand ca o sa ramana cu Ela pentru totdeauna , apoi el parasind-o pentru studii. Dar m-am inselat , atunci si chiar azi , habar nu aveam ca Mirabela o sa ramana cu Oliver. Si acum , chiar nu-mi vine sa cred , m-am indragostit de Will , parandu-mi rau de el ca a suferit atat de mult. Si inca o iubeste : )) . Imi doresc ca cei doi sa fie impreuna , dar n-a fost sa fie.
Si da , a fost reusit inca de la primul capitol , desi vad ca te-ai perfectionat , scrii mai diferit acum. Si cred ca tuturor ne va lipsii Mirabela , personal , mie-mi placeau bataile pe care le administra tuturor.
Nici nu mi-am dat seama prima oara ca vorbeste Will , credeam ca Mirabela s-a intors la fratele ei si gemenii erau nepoteii. Finalul a fost trist , dar vad ca ea e fericita , asa ca totusi nu s-a terminat tragic.
Si mai vreau sa te felicit pentru acest fic , pe care cred ca-l iubesc multi , si e totusi ciudat ca se termina.De aici continuam fara Mirabela : )) .
Da , o sa-i simt lipsa , pentru ca m-am indragostit de ea , cunoscand-o treptat.
Si da , a fost reusit inca de la primul capitol , desi vad ca te-ai perfectionat , scrii mai diferit acum. Si cred ca tuturor ne va lipsii Mirabela , personal , mie-mi placeau bataile pe care le administra tuturor.
Nici nu mi-am dat seama prima oara ca vorbeste Will , credeam ca Mirabela s-a intors la fratele ei si gemenii erau nepoteii. Finalul a fost trist , dar vad ca ea e fericita , asa ca totusi nu s-a terminat tragic.
Si mai vreau sa te felicit pentru acest fic , pe care cred ca-l iubesc multi , si e totusi ciudat ca se termina.De aici continuam fara Mirabela : )) .
Da , o sa-i simt lipsa , pentru ca m-am indragostit de ea , cunoscand-o treptat.