06-08-2011, 12:05 AM
Dar vai cred ca am asteptat o perioada destul de indelungata pentru capitolul asta. Eram chiar curioasa cum o sa decurga lucrurile dar, aparent, tu chiar ai lucrat la partea de suspans si ma uimeste. E exact modul de a crea o atmosfera linistita, dar totusi tensionata in care stii ca nu o sa se intample nimic, dar speri. Intr-o oarecare masura observ, acum, legatura dintre titlu si poveste, si imi place, imi starneste curiozitatea.
Stilul tau e putin cam prea rough, e ca un cutit de paine, necizelat, cu zimti, insa are ceva atractiv. Actiunea decurge repede, dialogul e cat se poate de realistic. Imi place reprezentarea ta literara pentru Bill, ajuta la crearea unei imagini vizuale destul de sugestive. Si damn,cat imi aminteste de anumite personaje din YA fiction books, ca de exemplu de Patch din Hush,Hush. Pe Duane, in schimb zic ca trebuie sa-l mai hasurezi...e deocamdata ca o umbra, dar una destul de vizibila, si aparent are o importanta majora.Totusi Bill, si aparenta lui afinitate pentru propria-i persoana imi aduce un peek a Patrick Bateman din American Psycho. Creepy character. Aparent Evette in capitolul asta e personaj episodic...
Well, m-ai captat. sunt curioasa ce aduci nou!
Looking forward to see the continuation.
Stilul tau e putin cam prea rough, e ca un cutit de paine, necizelat, cu zimti, insa are ceva atractiv. Actiunea decurge repede, dialogul e cat se poate de realistic. Imi place reprezentarea ta literara pentru Bill, ajuta la crearea unei imagini vizuale destul de sugestive. Si damn,cat imi aminteste de anumite personaje din YA fiction books, ca de exemplu de Patch din Hush,Hush. Pe Duane, in schimb zic ca trebuie sa-l mai hasurezi...e deocamdata ca o umbra, dar una destul de vizibila, si aparent are o importanta majora.Totusi Bill, si aparenta lui afinitate pentru propria-i persoana imi aduce un peek a Patrick Bateman din American Psycho. Creepy character. Aparent Evette in capitolul asta e personaj episodic...
Well, m-ai captat. sunt curioasa ce aduci nou!
Looking forward to see the continuation.
Strangers have the best candies
Out of my mind...back in 5 minutes.
Out of my mind...back in 5 minutes.