Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri]

CAPITOLUL II :

“ Ironia sortii”

Amelia Taylor :

Stau in camera mea de “tortura” sa zic asa, deoarece un asemenea loc unde majoritate timpului mi-l petrec facand sex, nu poate fi o camera normala pentru o tanara de 18 ani. Ce putin asa gandesc eu. Totusi, ma gandesc cum am ajuns sa fiu intr-un asemenea loc infect. Simt atat de mult regret. Insa este prea tarziu ca sa regret. Faptu-l e consumat, iar eu oricat as vrea, nu pot da timpul inapoi. Mi-e dor de ai mei, si ma simt atat de rau cand ma gandesc ca ei imi vroiau doar binele, iar eu i-am dezamagit. Pur si simplu, sunt dezgustata de propria persoana, dar… nu e nimic de facut.

Ma indrept catre imensa oglinda din camera. Ma privesc atent. Parul negru, privirea, corpul - perfect ar spune unii, dar totusi, imperfect pentru mine - , toate aceste imi aduc aminte de mama, atat de asemanatoare, dar eu…eu nu voi fi ca ea. O persoana sincera si corecta. Eu sunt doar o curva, una care se lasa calcata in picioare. Un nimic. Continui si ma privesc in oglinda, cu aceeasi atentie. Buzele carnoase, ochii verzi, forma fetei, cat si temperamantul, toate aceste imi aduc aminte de tata. Mi-e dor de el, de tot. Mi-as dori sa fiu pedepsita pentru tot restul vietii si sa nu fiu ce sunt acum, dar… nu, nu este posibil. Rapirea. Blestem momentul cand am fost rapita din acel club. Ii blestem pe cei care m-au rapit. Ii blestem pe cei cu care am facut sex. Il blestem pe Jake Ray. Indiferent ca arata bine, e frumos si este foarte bun la pat, nu voi ierta ceea ce mi-a facut. Niciodata. Deja m-am plictisit. M-am saturat sa ma gandesc la ceva ce nu are rost. Sa-mi reamintesc de ai mei. Sa-l blestem pe Jake. Mi-a ajuns.

Imi scot din dulap, alta lenjerie. Una extrem de sexy. Un corset crem cu dantela neagra, bikini negri, manusi lungi, din aceeasi dantela neagra, nelipsitii ciorapi din plasa si o pereche de sandale negre. Ies din camera si fac cativa pasi. Ajung in dreptul camerei Emmei si-mi pun capul pe usa sa vad daca se aude ceva. Ma las cu tot corpul pe acea usa. Din senin, usa se deschide, eu cazand jos. Imi ridic privirea din pamant. In fata mea…un client? Ups, sper ca nu i-am deranjat.

- Nu am vrut sa deranjez ! Greseala mea, continua-ti ! ma adresez plina de rusine.
- Nu-i nimic, Frisca, m-ai salvat ! Am ceva important de facut, ai tu grija de client, te rog ! Raman datoare. imi spune, Emma, neputand-o refuza.

Imediat, paraseste camera. Ma intreb ce are de facut. In fine, trebuie sa am grija de client. Off, alt obsedat sexual.
Ma apropii senzual de el in timp ce ma analizeaza din cap pana in picioare. Isi musca buza inferioara in timp ce ma prinde de fese. Il sarut cu pasiune, limba lui trecand de buzele mele, ajungand in cavitatea mea bucala. Sarutul devine foarte violent, fara pic de dragoste. Doamne, dragoste, ce proasta sunt. E doar o partida de sex, la ce sa ma pot astepta?

Ma impinge in pat iar el incepe sa se dezbrace, ramanand doar in boxeri. Se pune peste mine si ma saruta apasat pe buze. Coboara cu saruturile incet-incet pana la sani, lingandu-mi-i pana la corset. Nerabdator fiind, imi da jos corsetul, putand sa se “joace” cu sanii mei. Simt cum ma musca puternic de sfarcuri, facandu-ma sa tip de durere. Nenorocitul imi pune mana la gura continuand sa imi penetreze gatul, lasandu-mi urme vizibile. Imi dau ochii peste cap si ma rostogolesc in asa fel incat sa ajung deasupra lui. Il sarut pe buze. Cu timpul accentuez sarutul. Limba lui frecandu-se de limba mea, un joc pervers avand loc in cavitatile noastre bucale. Mana mea incet-incet cobora pana cand ajunge la boxerii lui. Trag de ei pana fac loc mainii sa intre in ei. Ii simt “jucaria” in mana. Incep sa ma “joc” cu ea excitandu-l la maxim. Imi termin “jocul” si scot mana din boxeri. Clientul se rostogoleste in asa fel incat el sa conduca partida. Imi saruta sanii cu patima in timp ce una din mainile lui imi dau bikinii jos. Cu limba traseaza o linie de la sani la abdomen, coborand tot mai jos. Cand limba lui face contact cu vizuina mea, nu ma abtin din a scoate macar un geamat de placere, nu mai mult. Simt cum limba lui intra in acel loc ascuns si incepe sa faca miscari rapide de “du-te vino”. Se satura de asta si-si da boxerii jos, dandu-mi seama ca vrea altfel de actiune. Ma penetreaza puternic facand mai apoi miscari violente de “du-te vino”. Felul lui de a ma penetra ma oboseste, dar nu ma las. Ma rostogosesc, ajung peste el si incep sa fac miscari de “sus in jos” . Simt cum imi prinde sanii si mi-i strange in mainile lui. Ma misc timp de cateva minute si ma opresc. Imi scot din “vizuina” mea, “jucaria” lui si mi-o bag in gura. I-o sug cu pofta, muscandu-i-o din cand in cand. Gemetele lui auzindu-se in toata camera. Imi termin “treaba” si ma ridic in picioare in timp ce el ejaculeaza.

- Am terminat ! spun tare si clar in timp ce el ofteaza.
- Ne vom mai vedem, te asigur ! imi zice el in timp ce se imbraca si paraseste camera.

Ma imbrac si schimb asternuturile patului. Dupa ce termin ma pun in pat, asteptand-o pe Emma. Vreau sa stiu de ce a plecat, ce a avut asa de important incat sa renunte la client. Timpul trece si ea nu se intoarce, unde dracu’ e? Oboseala pune stapanirea pe mine. Se pare ca partida precedenta m-a epuizat rau de tot.

Observ cum, Emma apare in sfarsit inapoi. O iau la bataie daca nu are un motiv bun ca sa-mi zica de ce m-a lasat pe mine sa-i satisfac clientul.

- Deci, zi-mi de ce m-ai lasat pe mine sa ti-l satisfac pe ala? Stii ce nebun e in pat? ma rastesc eu la ea destul de nervoasa.
Nu zice nimic decat inainteaza spre patul in care sunt. Se aseaza in poala mea in timp ce eu o privesc cu semnul intrebarii. Incepe sa se frece de mine si cu-n zambet demonic se apropie amenintator de buzele mele. Limba ei incepe cu pofta sa-mi linga buzele, iar mai apoi mi le suge violent. Sunt socata de gestul ei, dar de ce nu o opresc, de ce nu ma opun? Din contra, incep sa raspund sarutului cu aceiasi violenta. O apuc de fese si o ajut sa se frece de mine. Ii prind barbia si o musc de buza inferioara incat sa-mi faca loc limbii mele sa intre in acel loc umed. Limbile noastre incep sa se “omoare” si sa se frece una de alta. Mainile ei tragand de corsetul meu, iar eu bagandu-mi mainile in chiloteii ei si masandu-i persistent “vizuina”. Intrerup sarutul lingand-o pe buze. Se ridica din poala mea si ma trage de mana, eu ridicandu-ma. Ma impinge intr-un perete si ma saruta apasat. Ce fac?

- Ce fac ?? tip in timp ce ma trezesc.
- Ce faci, ce? ma intreaba Emma, speriindu-ma si mai tare.
- Doar un vis, slava Domnului ! zic eu, calmandu-ma.
- Ce ai visat de esti atat de agitata? ma intreaba Emm. Ce ar trebui sa-i zic? Sa ii spun ca am visat ca noi eram pe punctul de-a ne-o trage?

Amelia Taylor : [Imagine: ameliataylor.jpg]

Jake Ray : [Imagine: jakeray.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de .: Em :. - 01-07-2011, 01:06 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Abbeh. - 01-07-2011, 02:45 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Rain - 01-07-2011, 03:14 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de +Rin+ - 03-07-2011, 07:55 AM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Pคnđค. - 05-08-2011, 07:41 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de +Rin+ - 06-08-2011, 02:40 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Rain - 07-08-2011, 10:09 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Shely - 22-08-2011, 05:20 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de +Rin+ - 23-08-2011, 06:51 AM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Rain - 31-08-2011, 06:27 PM
RE: The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] - de Daria - 15-12-2011, 09:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Despina's Oneshots (yaoi, yuri & hentai) Wolves 3 2.729 11-08-2011, 05:26 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  Despina's Oneshots (yaoi, yuri & hentai) Wolves 3 2.918 11-08-2011, 05:26 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.822 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa
  My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu) Erina Ozaki 23 14.717 01-03-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: neko_tamashi00
  Yuri, Yaoi, God damned Hentai All the Way [ +16 .. +18 ] History 1 2.835 08-01-2011, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Vegito
  Anime-one`shots [yaoi/yuri/hentai] (16+) Aliss_anime 0 2.877 10-08-2010, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Love and rivalry [+16 / +18] [hentai] kristal_icequeen 7 5.383 25-12-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 8.074 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Wild Love[+16] [hentai] Lye 138 97.008 21-07-2008, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Bambilici
  A Game About Love Little Star 4 4.598 03-07-2008, 06:36 PM
Ultimul răspuns: Miharu

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)