05-08-2011, 12:59 AM
Pâi sădau un exemplu, am citit romanul "Ultima noapte de dragoste , întâia noapte de război" Mi-a plăcut aşa mult că am zis hai să văd şi filmul. Însă din prostie am ţinut minte numele personajelor din film, nudin carte . O_o M-am corectat când m-a atenţionat profa de română.
Filmele sunt doar cărţi citite de alţi oameni până la urmă, ei au citit aceacarte , şi o transpun aşa cum o văd ei. Nu cumeste în realitate neapărat.
Filmele ar fi bune, să le vezi, mai ales dacă n-ai prea multă imaginaţie, şi parcă totuşi ai vrea să "vezi" acele personaje de care ai tot citit.
În concluzie mai bineciteşti cartea, apoi dacă chiar ţi-aplăcut aşamult sau camduci lipsă de imaginaţie, pâi use the movie.
Filmele sunt doar cărţi citite de alţi oameni până la urmă, ei au citit aceacarte , şi o transpun aşa cum o văd ei. Nu cumeste în realitate neapărat.
Filmele ar fi bune, să le vezi, mai ales dacă n-ai prea multă imaginaţie, şi parcă totuşi ai vrea să "vezi" acele personaje de care ai tot citit.
În concluzie mai bineciteşti cartea, apoi dacă chiar ţi-aplăcut aşamult sau camduci lipsă de imaginaţie, pâi use the movie.
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*