04-08-2011, 07:16 PM
Hellow dulceata>:D< Pai sincera sa fiu capitolul m-a multumit in cantitate de 80-85%:-bd
Let's start honey ;;) :
Estetica chiar ca este buna acum :). Ceea ce ma face foarte fericita! Oh, ei bine am mai vazut cateva locuri in care ai uitat sa pui punct cum ar fi ( -Asa repede?! Intreb eu aruncandu-mi ghiozdanul pe banca) si era mai frumos daca lasai Enter inainte si dupa Flasback si parca iar ai inceput sa folosesti cam multe puncte de suspensi si pe ici pe colo ai mai uitat cate un space. In rest nu am vazut nimic legat de estetica care sa ma deranjeze.
Greseli de tastare/exprimarepai ai cam avut:
vrobit - vorbit
ralitate - realitate
acelas - acelasi
intrad - intrand
negescris - nedescris
ducanduma la - ducandu-ma la
pozitie - pozitive
Si inca una care nu imi mai sare in ochi acum :))
Actiunea mi s-a parut cam grabita in acel FlashBack... puteai descrie mai lin, mai usor cu putin mai multe sentimente. Tu l-ai cam fortat acel flashback.
Descrierea a fost bunicica in cantitati acceptabile. Dar... :)) ( mereu exista un "dar" ) se putea si mai bine. Sau eu cel putin cred ca tu ai putea mult mai mult.
Naratiunea a fost chiar buna. Nu am nimic de reprosat.
Dialogul nu a fost in exces si a fost bine conceput.
In incheiere, tot ce pot spune este ca ai mai evoluat un pic ( mai mult ). Deci sincere felicitari. Tine-o tot asa si o sa iti urmaresc ficul in continuare si abia astept sa vad cu ce ne mai surprinzi si cum o sa evoluezi :*. Bye-bye
Estetica chiar ca este buna acum :). Ceea ce ma face foarte fericita! Oh, ei bine am mai vazut cateva locuri in care ai uitat sa pui punct cum ar fi ( -Asa repede?! Intreb eu aruncandu-mi ghiozdanul pe banca) si era mai frumos daca lasai Enter inainte si dupa Flasback si parca iar ai inceput sa folosesti cam multe puncte de suspensi si pe ici pe colo ai mai uitat cate un space. In rest nu am vazut nimic legat de estetica care sa ma deranjeze.
Greseli de tastare/exprimarepai ai cam avut:
vrobit - vorbit
ralitate - realitate
acelas - acelasi
intrad - intrand
negescris - nedescris
ducanduma la - ducandu-ma la
pozitie - pozitive
Si inca una care nu imi mai sare in ochi acum :))
Actiunea mi s-a parut cam grabita in acel FlashBack... puteai descrie mai lin, mai usor cu putin mai multe sentimente. Tu l-ai cam fortat acel flashback.
Descrierea a fost bunicica in cantitati acceptabile. Dar... :)) ( mereu exista un "dar" ) se putea si mai bine. Sau eu cel putin cred ca tu ai putea mult mai mult.
Naratiunea a fost chiar buna. Nu am nimic de reprosat.
Dialogul nu a fost in exces si a fost bine conceput.
In incheiere, tot ce pot spune este ca ai mai evoluat un pic ( mai mult ). Deci sincere felicitari. Tine-o tot asa si o sa iti urmaresc ficul in continuare si abia astept sa vad cu ce ne mai surprinzi si cum o sa evoluezi :*. Bye-bye
サクラ & イタãƒ
=
Sakura & Itachi
My big family :X :
My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta
I love them all :X:X Kiss you guys
=
Sakura & Itachi
My big family :X :