12-07-2008, 02:51 PM
hey anyoka, don't be sad stii ca eu citesc toate povestile yaoi, dar din pacate lenea e prea mare asa ca numai acum m-am dezmeticit si am zis sa-ti las un comment in primul rand imi place foarte mult poveste si ideea ta Ai unele greseli de tastare, insa pentrru mine chestiile astea nu sunt grave, caci pot descifra (iti dai seama cat trebuie sa desciferz litera cu litera cand citesc din caietul meu, si scrisul e absulut oribil)
Exprimarea imi place si intradevar inainte aveai mult mai mult dialog, dar vad ca acum l-ai redus asa ca mult noroc in continuare si astept nextul
.P.S. Nu te supara, dar las foarte rar comenturi poate la urmatorul capitol nici nu o sa las, dar fi sigura ca citesc
Chuu si Gambate
:bye:
Exprimarea imi place si intradevar inainte aveai mult mai mult dialog, dar vad ca acum l-ai redus asa ca mult noroc in continuare si astept nextul
.P.S. Nu te supara, dar las foarte rar comenturi poate la urmatorul capitol nici nu o sa las, dar fi sigura ca citesc
Chuu si Gambate
:bye:
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]