03-08-2011, 05:21 PM
Mood: Obosită. Am mers prea mult azi pe jos, prin soare x.x .
Status: Caaaaaaaald. Şi tocmai mi-ai făcut un senviş ;; ).
Locaţie: În lumea caniculei x__x. Şi pă scaun. Şi pă mess. Şi pă youtube. Hai că mai departe nu ajung XD.
Mănânc: O nectarină. . . răcoroasăăăă =p~...
Beau: Apă minerală receeee =p~...
Sunt îmbrăcată în: (sutien, boxeri), pantaloni scuuuurţi negrii, bluză albă cu decolteu şi sandale.
Ascult: Cascada - Everytime we touch <3.
Privesc: Bolul cu fructe ;x. Åžiii Kiss x Sis OVA 2.
Status Y!M: " Dnd excp :p. ". Abia am venit de afar' şi voi vreţi status?
Vorbesc pe Y!M cu: Răzvan şi Silviu. Heh, evident, băieţii mei b-).
Citesc: " Just Pens ((=_": ...Rasista dracu. "
Mă gândesc la: 2 Cu sau fără mine e tot aia :]]. Ce aş vrea să dispăreţi o dată pentru totdeauna, tu cu Lorena. Dute dracului înaopi la Bucureşti şi numai călca aici cât sunt şi eu. Firai a naibii să fii, Ioana! Şi Lorena... pfwai de mine. Câte relaţii mi-ai distrus tuu... urăsc cartierul din cauza voastră. "
Dating: Staţi aşa că e complicat. Mai întâi am ieşit cu Răzvan. Apoi a venit Silviu. Apoi au venit Bia, Sorin şi ZuZu. Apoi a trebuit să îl conduc pe Răzvan în staţie şi să mă duc cu Silviu în Tomis 3 la fratesu', apoi am venit înapoi în cartier şi i-am găsit pe Bia, Sorin, ZuZu, Melli, Emre şi Cătă. Apoi am plecat să îl duc pe Silviu în staţie, apoi am venit acasă =]. Frumos, nu? Şi acuma cică mă cheamă să ies cu: Melli, ZuZu, Bia, Sorin, Cătă, Emre, Codruţ, Sorin, Ioana, Vlad, Mihai, Italianu', Muscă, Dani şi Andreea. Dacă nu iese şi Plete cred că nu mai ies : - j. Îmi bag picioarele, mi-e dor de el răăău. * M-am descărcat. *
Doresc: Pe Răzvan. Şi pe Kity.
Iubesc pe: Răzvan şi cei ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Ioana, mami şi Geanina.
Urăsc pe: Ioana : - j. Nu credeam că o să am vreodată acest sentiment profund.
Îmi lipseşte: Răzvan.
Abia aştept să: Ies din nou cu el afară, să îl revăd pe Plete şi să vină Camyy şi Cristii în Cţ-a.
Status: Caaaaaaaald. Şi tocmai mi-ai făcut un senviş ;; ).
Locaţie: În lumea caniculei x__x. Şi pă scaun. Şi pă mess. Şi pă youtube. Hai că mai departe nu ajung XD.
Mănânc: O nectarină. . . răcoroasăăăă =p~...
Beau: Apă minerală receeee =p~...
Sunt îmbrăcată în: (sutien, boxeri), pantaloni scuuuurţi negrii, bluză albă cu decolteu şi sandale.
Ascult: Cascada - Everytime we touch <3.
Privesc: Bolul cu fructe ;x. Åžiii Kiss x Sis OVA 2.
Status Y!M: " Dnd excp :p. ". Abia am venit de afar' şi voi vreţi status?
Vorbesc pe Y!M cu: Răzvan şi Silviu. Heh, evident, băieţii mei b-).
Citesc: " Just Pens ((=_": ...Rasista dracu. "
Mă gândesc la: 2 Cu sau fără mine e tot aia :]]. Ce aş vrea să dispăreţi o dată pentru totdeauna, tu cu Lorena. Dute dracului înaopi la Bucureşti şi numai călca aici cât sunt şi eu. Firai a naibii să fii, Ioana! Şi Lorena... pfwai de mine. Câte relaţii mi-ai distrus tuu... urăsc cartierul din cauza voastră. "
Dating: Staţi aşa că e complicat. Mai întâi am ieşit cu Răzvan. Apoi a venit Silviu. Apoi au venit Bia, Sorin şi ZuZu. Apoi a trebuit să îl conduc pe Răzvan în staţie şi să mă duc cu Silviu în Tomis 3 la fratesu', apoi am venit înapoi în cartier şi i-am găsit pe Bia, Sorin, ZuZu, Melli, Emre şi Cătă. Apoi am plecat să îl duc pe Silviu în staţie, apoi am venit acasă =]. Frumos, nu? Şi acuma cică mă cheamă să ies cu: Melli, ZuZu, Bia, Sorin, Cătă, Emre, Codruţ, Sorin, Ioana, Vlad, Mihai, Italianu', Muscă, Dani şi Andreea. Dacă nu iese şi Plete cred că nu mai ies : - j. Îmi bag picioarele, mi-e dor de el răăău. * M-am descărcat. *
Doresc: Pe Răzvan. Şi pe Kity.
Iubesc pe: Răzvan şi cei ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Ioana, mami şi Geanina.
Urăsc pe: Ioana : - j. Nu credeam că o să am vreodată acest sentiment profund.
Îmi lipseşte: Răzvan.
Abia aştept să: Ies din nou cu el afară, să îl revăd pe Plete şi să vină Camyy şi Cristii în Cţ-a.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.