03-08-2011, 01:36 AM
Sunt vechi unele dintre ele. 4-5-6-7, la care dau efectele pe afara.. well, asta e stilul. I mean, am vazut lucrari mai messy, decat ale mele. Majoritatea sunt facute de 'prezentare', diferitele versiuni it's my thing. Ca si culorile, ca si dimensiunile, text-ul mare, exagerat, pompos(desi majoritatea au un font simplu', arial, antipasto, cambria and so on), pentru minte text-ul inseamna ceva, e modul meu de a spune, HEI LOOK HERE. Din cauza asta m-am cam lasat de facut semnaturi, si m-am apucat de typography, ma rog, apucat cand mai am si eu inspiratie. Cum ziceam, tot ce ai zis, sunt chestiile mele, ma definesc ca photoshop-ist, ca nu pot sa ma numesc designer, artist si alte balarii.
Am trecut prin multe stiluri, le-am invatat, m-am adaptat, dar am si chestiile mele. Cine mi-a vazut "evolutia".. are de unde sa stie ca am incercat cam tot ce am vazut cu ochii. Recunosc 9-14 sunt stupide, sunt lucrate fara pic de inspiratie. D-aia m-am si oprit pentru o perioada.
Am avut parte si de un stil, mai tampit, dar al meu. Si anume
Nu l-am continuat, desi as fi vrut. Deci.. cred ca si background-ul mai gol intr-o parte, e tot o chestie de a mea.
Am gasit cateva mai vechi, doar asa, sa ma amuz si eu de ele. Dar daca tot sunt la capitolul asta, o sa postez majoritatea lucrarilor, inafara de cele cu care m-as face de ras X_X. So.. LAUGHING TIME!
Si cam atat. Deci, semnaturile pentru mine, sunt deja un reflex, si in ultimul timp am lucrat mai mult pe cereri, chestie pe care o urasc uneori. Dar cred ca deja m-am lungit prea mult.
Mersi de comentariul acordat, in sfarsit mai primesc si eu critici.
P.S: I'm a metalhead. Oh, I mean, a boy.
Am trecut prin multe stiluri, le-am invatat, m-am adaptat, dar am si chestiile mele. Cine mi-a vazut "evolutia".. are de unde sa stie ca am incercat cam tot ce am vazut cu ochii. Recunosc 9-14 sunt stupide, sunt lucrate fara pic de inspiratie. D-aia m-am si oprit pentru o perioada.
Am avut parte si de un stil, mai tampit, dar al meu. Si anume
Nu l-am continuat, desi as fi vrut. Deci.. cred ca si background-ul mai gol intr-o parte, e tot o chestie de a mea.
Am gasit cateva mai vechi, doar asa, sa ma amuz si eu de ele. Dar daca tot sunt la capitolul asta, o sa postez majoritatea lucrarilor, inafara de cele cu care m-as face de ras X_X. So.. LAUGHING TIME!
Si cam atat. Deci, semnaturile pentru mine, sunt deja un reflex, si in ultimul timp am lucrat mai mult pe cereri, chestie pe care o urasc uneori. Dar cred ca deja m-am lungit prea mult.
Mersi de comentariul acordat, in sfarsit mai primesc si eu critici.
P.S: I'm a metalhead. Oh, I mean, a boy.
[center]
A Little Piece Of Heaven[/center]
A Little Piece Of Heaven[/center]