02-08-2011, 09:34 PM
*VEESTI MINUNATE PENTRU FANI!!! MIE INCA NU IMI VINE SA CRED. S-a anuntat oficial ca se va face un SEZON 2! pe care il vom putea urmari undeva prin octombrie. De asemenea Hybrid Child va fi facut anime ( OVA ). Uitati stirea : http://www.crunchyroll.com/anime-news/20...-announced
Mie inca nu imi vine sa cred. *
La putin timp dupa ce am vazut Junjou romantica am vazut si sekaiichi hatsukoi. mi-a placut mult mai mult grafica, insa nu a fost suficienta actiune pentru mine . Daca nu as sti ca se va face un sezon doi as putea spune ca nu mi-a placut deloc finalul. Sper la ceva mai bun in sezonul doi. Cuplul meu preferat cred ca a fost KisaXYukina desi si ChiakiXTori a fost un cuplu dragut.
Abia astept sezonul 2 .
Mie inca nu imi vine sa cred. *
La putin timp dupa ce am vazut Junjou romantica am vazut si sekaiichi hatsukoi. mi-a placut mult mai mult grafica, insa nu a fost suficienta actiune pentru mine . Daca nu as sti ca se va face un sezon doi as putea spune ca nu mi-a placut deloc finalul. Sper la ceva mai bun in sezonul doi. Cuplul meu preferat cred ca a fost KisaXYukina desi si ChiakiXTori a fost un cuplu dragut.
Abia astept sezonul 2 .