11-07-2008, 07:23 PM
5.A doua fata a lui Sasuke
Razele soarelui ii incalzeau fata Sakurei ceea ce a trezit-o.Cand s-a trezit l-a vazut pe Sasuke stand langa ea care i-a spus:
-Am pregatit masa pentru tine.Sper sa iti placa.spuse acesta
-Multumesc dar nu trebuia. spuse Sakura rosie la fata
Aceasta se duse la masa pregatita de brunet.Si incepu sa manance cu pofta tot ce ii pregati brunetul.Dupa ce termina de mancat a spus:
-Oau nu stiam ca esti un bucatar asa de bun.
-Sakura,vreau sa iti spun ceva.
-Ce vrei sa imi spui?
Si cand Sasuke vroind sa ii spuna a intrat NAruto care a spus:
-Hei,prieteni.Kakashi ne-a spus ca la ora 10:00 vom face antrenamente.
In acel moment blondul a primit un pumn in cap din partea lui Sasuke.Iar el a spus:
-Fraierule nu puteai sa ne spui la ora 10:00 despre antrenamente?
-Te-am pacalit!spusese blondul
Apoi Naruto a primit 10 lovituri din partea lui Sasuke pentru ca i-a stricat momentul.In acel moment Sakura a inceput sa o ia cu ameteli si a lesinat.Sasuke panicat s-a dus dupa Kakashi.Kakashi veni si ii puse mana pe frunte sa vada daca are febra.Si asa era.Ardea toata.
-Se pare ca Sakura e bolnava.spuse Kakashi
Trebuie sa o lasam sa se odihneasca.Iar Naruto si Kakashi pleca.Sasuke ramasese acolo tinand-o de mana.Din cand in cand ii verifica febra sa vada daca mai era asa de mare si asa era.Pana la urma se hotara sa plece in padure sa caute o planta medicinala pentru Sakura.Cand vroi sa plece Sakura a spus:
-Ssssasuke te rog nnu pleca.spuse aceasta slabita
-Trebuie sa ma duc sa iti aduc ceva pentru febra.spuse acesta ingrijorat
-Te rog ramai cu mine.
-Ma duc sa iti aduc un ceai de musetel.Revin.
-Bine Sasuke.
Iar Sasuke pleca sa ii aduca acel ceai.Cand i-a adus si i l-a dat a adormit pe loc iar Sasuke pleca spre padure.Cautand prin padure dupa plante medicinale gasise cateva si le duse la cabana unde ii pregati plantele.Dupa ce termina de pregatit i le aduse in camera unde i le da sa le manance si ii spuse:
-Voi sta langa tine sa vad daca actioneaza plantele.
-Multumesc Sasuke.spusese aceasta care o lua somnul
Toata noaptea Sasuke a stat si a privit-o sperand ca isi va reveni.
Razele soarelui ii incalzeau fata Sakurei ceea ce a trezit-o.Cand s-a trezit l-a vazut pe Sasuke stand langa ea care i-a spus:
-Am pregatit masa pentru tine.Sper sa iti placa.spuse acesta
-Multumesc dar nu trebuia. spuse Sakura rosie la fata
Aceasta se duse la masa pregatita de brunet.Si incepu sa manance cu pofta tot ce ii pregati brunetul.Dupa ce termina de mancat a spus:
-Oau nu stiam ca esti un bucatar asa de bun.
-Sakura,vreau sa iti spun ceva.
-Ce vrei sa imi spui?
Si cand Sasuke vroind sa ii spuna a intrat NAruto care a spus:
-Hei,prieteni.Kakashi ne-a spus ca la ora 10:00 vom face antrenamente.
In acel moment blondul a primit un pumn in cap din partea lui Sasuke.Iar el a spus:
-Fraierule nu puteai sa ne spui la ora 10:00 despre antrenamente?
-Te-am pacalit!spusese blondul
Apoi Naruto a primit 10 lovituri din partea lui Sasuke pentru ca i-a stricat momentul.In acel moment Sakura a inceput sa o ia cu ameteli si a lesinat.Sasuke panicat s-a dus dupa Kakashi.Kakashi veni si ii puse mana pe frunte sa vada daca are febra.Si asa era.Ardea toata.
-Se pare ca Sakura e bolnava.spuse Kakashi
Trebuie sa o lasam sa se odihneasca.Iar Naruto si Kakashi pleca.Sasuke ramasese acolo tinand-o de mana.Din cand in cand ii verifica febra sa vada daca mai era asa de mare si asa era.Pana la urma se hotara sa plece in padure sa caute o planta medicinala pentru Sakura.Cand vroi sa plece Sakura a spus:
-Ssssasuke te rog nnu pleca.spuse aceasta slabita
-Trebuie sa ma duc sa iti aduc ceva pentru febra.spuse acesta ingrijorat
-Te rog ramai cu mine.
-Ma duc sa iti aduc un ceai de musetel.Revin.
-Bine Sasuke.
Iar Sasuke pleca sa ii aduca acel ceai.Cand i-a adus si i l-a dat a adormit pe loc iar Sasuke pleca spre padure.Cautand prin padure dupa plante medicinale gasise cateva si le duse la cabana unde ii pregati plantele.Dupa ce termina de pregatit i le aduse in camera unde i le da sa le manance si ii spuse:
-Voi sta langa tine sa vad daca actioneaza plantele.
-Multumesc Sasuke.spusese aceasta care o lua somnul
Toata noaptea Sasuke a stat si a privit-o sperand ca isi va reveni.