01-08-2011, 08:14 PM
ti-am citit fic-ul ieri dar comentariul vine mai tarziu din motive neimportante
sa nu uit, am zis sa-ti spun si bun venit pentru ca observ ca esti noua pe aici
si acum fic-ul, o sa ma leg mai mult de aspect de data asta
- dupa fiecare . , ! ? sau ... se pune spatiu, deci fi mai atenta pe viitor
- punctele de suspensie, sunt trei, nu doua sau patru, doar trei, e gresit sa pui altfel, plus ca in unele cazuri le-ai folosit fara rost, doar ca sa fie puse, sau cel putin asa mi sa parut mie
- numerele, indiferent de ce e vorba se scriu cu litere
cuvintele obscene, inteleg ca le-ai cenzurat, dar serios, in unele cazuri le-ai folosit parca numai incercand sa dai un aer mai dur capitolului, nu ca chiar avea vreun motiv sa le foloseasca, adica si eu injur la nervi dar nu numai asa de forma, ca sa fie si de astea...
ar fi trebuit sa pui o avertizare, in titlu sau ininte sa postezi capitolul, gen +12 sau +16, pentru ca presupun ca o sa fie multa violenta dupa titlu si dupa acest prim capitol, deci totusi, daca o sa fie mai mult, chiar +18 (intelegi tu)
cam atat, mai las si pe alti sa comenteze ;)
sa nu uit, am zis sa-ti spun si bun venit pentru ca observ ca esti noua pe aici
si acum fic-ul, o sa ma leg mai mult de aspect de data asta
- dupa fiecare . , ! ? sau ... se pune spatiu, deci fi mai atenta pe viitor
- punctele de suspensie, sunt trei, nu doua sau patru, doar trei, e gresit sa pui altfel, plus ca in unele cazuri le-ai folosit fara rost, doar ca sa fie puse, sau cel putin asa mi sa parut mie
- numerele, indiferent de ce e vorba se scriu cu litere
cuvintele obscene, inteleg ca le-ai cenzurat, dar serios, in unele cazuri le-ai folosit parca numai incercand sa dai un aer mai dur capitolului, nu ca chiar avea vreun motiv sa le foloseasca, adica si eu injur la nervi dar nu numai asa de forma, ca sa fie si de astea...
ar fi trebuit sa pui o avertizare, in titlu sau ininte sa postezi capitolul, gen +12 sau +16, pentru ca presupun ca o sa fie multa violenta dupa titlu si dupa acest prim capitol, deci totusi, daca o sa fie mai mult, chiar +18 (intelegi tu)
cam atat, mai las si pe alti sa comenteze ;)