Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever)

Hello hello :] Va fost dor de mine :]] ? Sigur ca nu de mine, ci de next *nu ma luati in seama, doar glumesc* In sfarsit, am adus si eu next-ul. L-as fi adus mai devreme, doar ca am fost plecata. So, multumim alexutzy97, Soo Youn si Kolorovaa1. pentru comentarii, inseamna enorm pentru noi si va mai asteptam. Sa nu o mai lungesc mult, aici aveti next-ul. Enjoy! >:d<

Capitolul cinci - Un nou interes

Dupa un drum de aproximativ cinci minute am ajuns in fata casei, sau mai bine spus a vilei mele. Aceasta este o casa cu doua etaje, parterul fiind al servitorilor, etajul unu al parintilor mei si al doilea al meu si al surorii mele mai mici, Kaori. Aceasta are saisprezece ani, parul asemenea pamantului ud dupa ploaia binefacatoare si ochii albastri ca cerul ce te imbata doar cand ii privesti, facandu-te sa te pierzi complet in marea lor de albastru infinit. Conform spuselor prietenilor mei care o simpatizeaza foarte mult aceasta este atractiva, adorabila si are un sarm deosebit. Lui Kaori ii face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale persoanelor careia ii sunt dragi. Tot timpul e alaturi de ele atunci cand lucrurile nu merg prea bine, le sprijina si are harul de a le face sa rada cu pofta. Este in stare de orice doar pentru a le inveseli pe persoanele pe care chiar le iubeste. Dar pe de o parte, ea ii poate manipula foarte usor pe cei din jur, uneori se comporta ca si cum le stie pe toate si doamne fereste ca cineva sa o contrazica, deoarece ii place ca intotdeauna sa aiba dreptate.

Dar ajunge cu toata descrierea sora-mii, deja am inceput sa ma plictisesc sa vorbesc despre ea, mai bine as vorbi despre cum arata casa mea. Precum v-am spus are doua etaje plus parter si subsol. Este zugravita intr-o culoare linistitoare de albastru cu tente de lila, iar acoperisul este de culoare albastru marin. De jur imprejurul casei este un gard inalt, negru, ce nu permite oamenilor sa vada ce este dincolo de gard, dar cei din interior pot vedea ce este dincolo de acesta. La parter se afla un hol lung ce duce spre sufragerie, doua bucatarii, doua bai, camerele servitorilor si doua camere pentru musafirii ce raman peste noapte. La etajul unu se afla camera parintilor, de asemenea doua bai, sala pentru aerobic si fitness, o bucatarie si o sufragerie, iar la etajul al doilea se afla camera mea si a surorii mele, doua bai, un studio de inregistrari care este al surorii mele fiindca ea mai compune muzica, o camera cu toate instrumentele de muzica necesare ei si un fel de studio al meu unde am toate echipamentele necesare pentru a face remixuri, deoarece in timpul liber sunt dj, e ca un fel de hobby al meu.

De asemenea la subsol se afla o sala unde poti juca diferite jocuri, biliard si mai este o sala de dans, speciala pentru sora mea. In curte se afla o piscina mare, in forma de inima, a carei apa limpede te face sa sari in ea de cate ori o intalnesti cu privirea, un teren de tenis, unul pentru baschet, unul pentru fotbal si inca unul pentru volei. De asemenea avem si o gradina cu toate speciile de flori existente in lume, care de care mai frumoase, parfumate si impunatoare. Am uitat sa mentionez ca avem si o gradina cu legume si pomi fructiferi, de toate tipurile si un loc special pentru animale. Acum ca am terminat cu toate descrieriile, ar fi timpul sa urc la mine in camera. Pasesc usor pe poarta si ma indrept cu pasi usori spre usa casei. Apas pe clanta si vad ca nu e nimeni la parter, decat servitorii. Mai mult ca sigur ai mei sunt la nu-stiu-ce intalnire de afaceri importanta, iar sora mea este ori la ea in camera, ori in sala de dans, ori in sala de muzica ori prin oras cu prietenele ei. Plictisit urc la etajul al doilea si ma indrept spre prima usa pe care scrie ’’Atentie! Nu intra sub nici o forma’’, semn care imi indica ca este camera mea. Ma trantesc in pat, foarte obosit dupa aceasta zi infernala. As vrea sa va descriu camera mea, dar sunt mult prea obosit pentru a face asta acum. Nu vreau decat sa fac un dus binemeritat, iar apoi poate sa ma relaxez la piscina si cine stie poate sa invit niste prieteni pe la mine.

Fara alte comentarii ma dezbrac de haine, aruncandu-le care in ce directie nimeresc, apoi ma indrept spre jacuzzi, stand acolo pret de o ora, timp in care mi-am mai revenit dupa toata oboseala acumulata in decursul acestei zile. Am iesit din jacuzzi, mi-am sters corpul cu un prosop din matase, apoi mi-am luat halatul de baie, din bumbac si m-am intors in camera mea. Am intrat in dressing de unde mi-am ales o pereche de boxeri negri, un tricou rosu de la nike cu un dragon pe spate si o pereche de pantaloni scurti negrii, tot de la nike. Dupa ce m-am imbracat, am revenit in dormitor, mi-am luat laptopul si m-am trantit in patul moale si pufos care parca ma atragea sa dorm, dar nu puteam acum, oricat as fi dorit asta, aveam alte planuri. Am deschis yahoo messenger-ul, m-am logat si am inceput sa ma uit in lista, sa vad daca careva dintre amicii mei e online, iar spre fericirea mea, era chiar cel mai bun prieten al meu, nimeni altul decat Patrik Nordesse, un tip cu parul asemenea focului, iar ochii de un verde patrunzator, asemenea firelor de iarba abia aparute. Am intrat in discutie cu el si am aflat ca astazi a avut o altercatie cu un tocilar de la el din clasa, dar care surprinzator l-a invins, oarecum. Hm, ciudat. Nu ma asteptam la asta. Un tocilar sa-l infranga pe aproape cel mai bun la bataie din liceu, asta chiar e ciudat si imi da multe de gandit. M-a facut chiar curios acest tocilar si trebuie cu orice pret sa-l cunosc, sa vedem ce e de capul lui de a reusit sa-l puna la respect pe Patrik.

Dupa ce am mai trancanit putin, l-am intrebat daca vrea sa vina la piscina, iar acesta a acceptat bucuros spunandu-mi ca in maxim o ora e la mine, dar inainte sa iasa i-am spus sa mai aduca si pe altii, si eventual niste fete, fiindca am chef de putina distractie. Dupa ce roscatul a iesit de pe mess, ma deloghez si eu, inchid laptopul si cobor la parter, spunandu-i unei servitoare sa pregateasca niste gustari si racoritoare, deoarece vor veni niste prieteni la piscina. Aceasta face precum ii poruncesc, mai apoi indreptandu-se spre bucatarie. Eu urc iar la mine in camera si dau drumul plasmei negre, ce trona impunator in mijlocul camerei. Caut un program de muzica si dau la maxim, bucurandu-mi urechile cu sunetul placut al melodiei, care se afla printre preferatele mele. Dupa aproximativ patruzeci de minute, o servitoare vine sa ma anunte ca prietenii mei au sosit si ma asteapta jos. Dupa ce aceasta paraseste incaperea, ma dezbrac de haine si imi iau slipul pe mine, iar peste o pereche de pantaloni verzi si cobor jos. Imi salut prietenii si ii invit sa ma insoteasca la piscina. Ajunsi acolo, menajera ne aduce gustarile si racoritoarele, dupa care fiecare incepe sa-si gaseasca cate o ocupatie, cum ar fi vorbitul sau inotul.

Distractia la piscina dureaza pana la zece seara, mai apoi mutandu-se in casa, unde petrecerea tine pana la ora doua dimineata, mai apoi toti plecand spre casele lor. Ma indrept si eu spre camera mea, si fiind prea obosit ca sa ma mai schimb adorm imbracat, nemaigandindu-ma la absolut nimic.

________________________________________________________________________________
Asta a fost tot. Speram sa va placa si scuzati eventualele greseli de tastare or something like that. Dupa cum vedeti a aparut un nou personaj feminin, care chiar daca nu vi se pare ca este importanta, este chiar foarte importanta deoarece va avea un mare rol in viata lui john si.... gata, nu va zic mai multe ca risc sa strig surpriza. daca sunteti interesati, veti vedea pe parcurs :-p. si acum niste poze cu personajele din acest capitol:
Patrik
Kaori

Inca o data speram sa va placa si asteptam comentarii, orice fel de comentarii doriti, toate sunt binevenite ^_^ .
[Imagine: j5atg3.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) - de Kayla. - 01-08-2011, 10:48 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.843 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.702 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.831 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.775 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Love forever alice99 7 4.664 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.575 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 40.296 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 52.215 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.596 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.878 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)