31-07-2011, 10:20 AM
Buna,
Se pare ca sunt prima si desi ma deranjeaza destul de putin dar ma deranjeaza ca este un capitol destul de reusit. Descrierea este destul de buna insa nu ai patruns sentimentele chiar foarte puternic sa le amplifici putin nu ar fi stricat dar e bun si asa. Actiunea nu pot spune ca este chiar grabita dar capitolul u pot spune ca este lung. Dialogul nu pot spune ca este sec dar este destul de mult, puteai sa povestesti si asa faceai mai lung capitolul dar nhea... Oricum sper din tot sufletul me`o care nu exista ca nu te-am suparat. Oricum merci ca m-ai anuntat si astept continuarea cu rabdare.
Un micut sfat daca ai dori sa tineti cont de el: ar trebui sa puneti mai repede capitolele( nu ca sa le citesc eu pe toate ca sunt entuziasmata de ce o sa se intample) caci eu prima data am si uitat despre ce era vorba dar pe parcurs mi-am adus aminte si cam atat.
Suc-ce(a)s!
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara