Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hi there ^-^

(31-07-2011, 01:20 AM)(●̮̮̃●̃) A scris: Hi, bine ai venit pe zup. Ai face bine să îţi postezi lucrările în română, desigur dacă ai aşa ceva, aici pe forum. Vei fi apreciată. Îmi voi face timp şi voi citi fanficurile tale în engleză, doar din cauza că sunt yaoi şi sunt cu harry potter. Îmi place că scrii ficuri slash.
Distracţie plăcută.

ps: dacă îmi vor plăcea ficurile tale, sper să mă laşi să le traduc în limba rusă şi să le postez pe siteuri ruse, sunt sigură că vei avea mulţi cititori. Îţi voi traduce şi comentariile, aş vrea să încerc o experienţă de genul. Mă contactezi dacă îţi place ideea.

Multumesc si ma bucur sa ma aflu pe aici, banuiesc ^-^ Cat despre traducerea fic-urilor mele in lb rusa, te rog , daca consideri ca merita efortul be my guest! Pe mine categoric nu o sa ma auzi protestand ^,^ Oh, si o sa-ti trimit si un PM...but later, lol >_<

(31-07-2011, 01:44 AM)Naruto^^ A scris: Welcome to AnimeZup:bv: Sper sa te simti bine alaturi de noi.
Cateva intrebari:

Cati ani ai?
Culoarea ochilor?
Culoarea favorită?
Zodie?
Film favorit?
Carte favorită?

Thanks for the Welcome! I appreciate it ^-^ Acum sa-ti raspund la intrebari ^_~

"Cati ani ai?" - 19, si sunt nascuta pe 6 aprilie 1992...I feel so old! >_<

"Culoarea achilor?" - caprui inchis, aproape negri

"Culoarea favorita?" - se schimba pe zi ce trece asa ca ROGVAIV lol...but seriously speaking, verde momentan ^-^

"Zodie?" - Berbec...but I prefer 'Aries'- suna mult mai bine in engleza ^,^

"Film favorit?"- tricky question...nu ma uit asa de mult la filme asa ca intrebarea asta m-a luat prin surprindere lol. Imi plac comediile, filmele de groaza, aventuri and so on, atata timp cat plot-ul este bun iar jocul actoricesc este cel putin de nivel acceptabil. Momentan sunt obsedata de Stargate- da, sunt putin nostalgica lol- dar si de DR. House.

...si, da sunt constienta ca acelea sunt seriale ^,^

"Carte favorita?" - I read too many so I can't decide easily!!>_<...dar cred ca cartile lui Anne Rice sunt destul de sus in topul favoritelor mele...just like many, many others as well, lol >_<

(31-07-2011, 03:01 AM)Aly A scris: Era sa iti dau ban *face/palm* crezand ca esti unul din acei idioti cu mesaje tampite...

Noroc ca am vazut ca aveai ffnet-ul la descriere si mi-a sarit in ochi. So... s-ar putea sa iti trimit niste cititori 71 Stiu pe cineva obsedata de Harry Potter ^^\\\" Ffnet X_X You blew me away with it. I miss that site 46

Anyway, bun venit pe zup, have fun si happy posting. If you need anything, feel free to ask ^_^

Finally someone with whom I can write in English! I can write in English right? 4

...Well, I'm glad you didn\'t give me ban, lol >_< Also, if you do send me some readers I will be really grateful^0^
Readers *sigh* You can never have too many of them ^,^

And of course you can write to me in English - it's the language I use the most while surfing the net, to be frank, since many of the sites I am usually on have English as the official language. That\'s why I have such a hard time adapting to writing in Romanian on this site, though I will try my best to write in Romanian...most of the time ^,^
I like you...when I destroy the world you shall be the last to die ^-^[Imagine: 07b822d77a48e8ea4cbf8af0d7cc1dcb1312061325_full.png]

Răspunsuri în acest subiect
Hi there ^-^ - de SaraBlake - 31-07-2011, 01:16 AM
RE: Hi there ^-^ - de Wolves - 31-07-2011, 01:20 AM
RE: Hi there ^-^ - de SaraBlake - 31-07-2011, 06:13 AM
RE: Hi there ^-^ - de Naruto^^ - 31-07-2011, 01:44 AM
RE: Hi there ^-^ - de Aly - 31-07-2011, 03:01 AM
RE: Hi there ^-^ - de Teodora M. - 31-07-2011, 03:01 PM
RE: Hi there ^-^ - de SaraBlake - 01-08-2011, 05:33 PM
RE: Hi there ^-^ - de Mizantropul - 31-07-2011, 03:21 PM
RE: Hi there ^-^ - de Ҝa-вοοm!™ - 31-07-2011, 07:34 PM
RE: Hi there ^-^ - de Ҝa-вοοm!™ - 01-08-2011, 10:36 PM
RE: Hi there ^-^ - de SaraBlake - 02-08-2011, 01:36 AM