11-07-2008, 12:06 PM
Si eu sustin teoria acestor tineri. Poate ca nu toata lucrarea lor este corecta dar trebuie sa existe si un sambure de adevar. Poate ca nu ne ataca pt ca au alte planuri cu noi. De exemplu sa ne studieze chiar daca le suntem inferiori asa cum si noi studiem microorganismele chiar daca ne sunt inferioare. Sau sa faca experimente pe noi, sa devenim cobai. Si nu ma refer la la experimente in laborator ci la exeperimente la nivel global cu diferite tehnologii.
Nici eu nu il neg pe Dumnezeu dar daca este doar o plasmuire sau un implant facut de extraterestrii pt ca erau constienti ca oamenii nu sunt destul de puternici ca sa razbeasca in crudul ciclu al creatiei si au nevoie sa creada in ceva superior lor?
Si de unde stiau sumerienii atatea informatii despre corprile ceresti daca niciodata nu au fast in spatiu?
Posibilitatile sunt infinite si exista multe semne de intrebare iar timpul ne va arata adevarul ^^
Nici eu nu il neg pe Dumnezeu dar daca este doar o plasmuire sau un implant facut de extraterestrii pt ca erau constienti ca oamenii nu sunt destul de puternici ca sa razbeasca in crudul ciclu al creatiei si au nevoie sa creada in ceva superior lor?
Si de unde stiau sumerienii atatea informatii despre corprile ceresti daca niciodata nu au fast in spatiu?
Posibilitatile sunt infinite si exista multe semne de intrebare iar timpul ne va arata adevarul ^^