30-07-2011, 02:31 PM
Aww, capitolul asta a fost genial, din toate punctele de vedere. Mi-a placut foarte mult, mai ales finalul : )) I really miss yaoi xD. Sunt curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Cand vor mai aparea scene mai deochiate intre Eric si Julio ? : > Nu cred ca mai am rabdare. Si saracutul Rain...de ce Leon e atat de idiot? .__. Of, ce-as vrea sa il ia putin la pumni Eric. Si apoi sa fie asa o lupta pe viata si pe moarte si Julio sa il salveze : > Deja aberez : ))
Well...chiar mi-a placut capitolul si nu aveti idee cat de mult astept continuare >.< Nu ma deranjeaza ca nu postati repede.Lol, nu e nicio problema : )) Sunt o groaza de lucruri de facut, mai ales vara. Nu ne imaginam ca stati toata ziua in fata pcului lucrand la capitole xD. Oricum,faceti o treaba grozava si va felicit. Chiar este un fic reusit. Si sper sa il duceti pana la capat. Desi, eu una nu as dori sa se termine >.<
Inca o data felicitari si bafta in continuare.
Well...chiar mi-a placut capitolul si nu aveti idee cat de mult astept continuare >.< Nu ma deranjeaza ca nu postati repede.Lol, nu e nicio problema : )) Sunt o groaza de lucruri de facut, mai ales vara. Nu ne imaginam ca stati toata ziua in fata pcului lucrand la capitole xD. Oricum,faceti o treaba grozava si va felicit. Chiar este un fic reusit. Si sper sa il duceti pana la capat. Desi, eu una nu as dori sa se termine >.<
Inca o data felicitari si bafta in continuare.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !