11-07-2008, 12:17 AM
ShyLie, unde ai fost in tabara? Pentru ca si eu in tabara trecuta am trait o experienta ce ducea spre fantome ^^ Eu nu vad motivul existentei fantomelor... Fiecare spirit are o cale: Hell or Heaven.... De ce unele spirite nu ajung in nici unul? Anyway, oricare ar fi motivul pot spune ca da, cred in fantome... In Galati este o casa bantuita langa scoala la care am facut clasa I... si pot spune ca am vazut in mai multe randuri chestii ciudate pe inserate O.O Lumea spune ca a avut loc o crima acolo... Ma rog, long story... anyway, nu cred ca a fost imaginatia mea... si nici in tabara nu cred ca a fost pura imaginatie, nu eram singura martora, eram 8 copii in camera ^^
Oricum, cert e ca nu cred ca fantomele ar face cuiva vreun rau. Ca te sperii si intri in stare de soc, asta-i altceva... Dar nu cred ca ar face rau vreodata... Poate doar incearca sa iti trimita un mesaj prin ceea ce vor de fapt, sa le intelegi... ^^ Personal theory...
Oricum, cert e ca nu cred ca fantomele ar face cuiva vreun rau. Ca te sperii si intri in stare de soc, asta-i altceva... Dar nu cred ca ar face rau vreodata... Poate doar incearca sa iti trimita un mesaj prin ceea ce vor de fapt, sa le intelegi... ^^ Personal theory...