Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]

Ai venit cu nextul, uhh, si ce surpriza. Este din perspectiva lui Kyan, for the first time ^__^ How cute :3

Se vede ca el si Sam au experienta in fata camerelor si a intrebarilor personale. Tyler e atat de dragut cand se inroseste, mm, cred ca am mai zis-o si in alte comentarii, nu? Sunt chiar fericita de marea surpriza pe care ne-ai facut-o. In sfarsit stiu cum gandeste actorul si nu ma surprinde deloc, puteam jura ca asa este el, dependent de micut :3
Citat:Am decis totuşi că cel mai bine era să vorbim în linişte acasă, în camera lui... nu mă interesa, numai să fi patru pereţi, eu cu el şi de preferat un pat. Nu se ştie niciodată...
Ohh, replica asta... :perv:
Perversul de Kyan! Da, da, nu-mi vine sa cred cat de pervers poate fi.

Hmm... Ma asteptam ca micutul sa fie ingrijorat pentru fosta relatia a lui Kyan cu baiatul acela, dar dupa cuma spus si el, a uitat totul, a fost pentru cateva ore, un fan si partea cea buna e ca nici nu stie cum arata smile) Doar Tyler ii vine in minte acum. Tyler, Tyler si iar Tyler. Cat poate fi Kyan de dragut in astfel de momente.
Citat:-Săruta-mă, îi şoptisem în dreptul urechii, aşteptându-i apoi reacţia, care nu întârziase să apăra imediat după ce îmi distanţasem puţin chipul de al lui.
Uite cat de departe s-a ajuns cu propunerea asta. Tyler chiar e o obsesie pentru Kyan.
Esti absolut superba, adica descrii absolut superb :3
De aceea astept nextul la fel de nerabdatoare ^_^
hug

EDIT: Si ma tineam sa aduc si eu aminte de barile alea. Toti patim la fel, nu stiu motivul, probabil din cauza schimbarii hostului. Ei bine si pe mine ma deranjeaza, dar am inceput sa ma obisnuiesc. Well, trebuie decat sa asteptam, sigur se va rezolva 4

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de MiraA - 20-01-2011, 12:35 AM
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de Sasha. - 26-02-2011, 11:03 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de .ℓυ¢кy.sтαя. - 27-03-2011, 01:58 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de Rain - 29-07-2011, 08:27 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Rain - 11-03-2012, 11:48 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 12-03-2012, 12:26 AM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 12-03-2012, 06:14 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 18-03-2012, 10:11 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 23-03-2012, 04:46 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)