Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sosetuta da cu creionu pe hartie<3

Hii !! .4U is here.
Am mai trecut pe aici, dar la început nu am lăsat com, acum pot:

Preferata Mea --> Faţa e deformată rău, mai ales în partea curbei de mai jos de obrazul drept.
Normal venea mai rotundă şi te termina la bărbie mai ascuţit. Dacă ne referim la stilul anime... dacă vrei realist, atunci trebuia să iei mai rotundă şi la bărbie nu era ascuţit de tot şi mai curbat.
Capul pare dus spre stânga, asta este o problemă pe care eu o întâlnesc la mulţi dar şi ma mine.
Acum cred că aşa ai vrut să înfăţişezi faţa tipei... O.k.
Din cauza aceasta, pentru că ai proporţionat aşa scheletul capului, trebuia să poziţionezi şi cum trebui gura, nasul şi mai ales ochiul. Căci după câte observ părul acoperă pe cel drept.
Nările veneau mai la dreapta puţin...şi dacă tot doreai să faci contur şi la restul muşchiului care creionează uniform întreg nasul, cu piramida trebuia să accentuiezi lineartul.
Nu ştiu de ce dar tipa tinde spre o negresă.. Aşa văd eu desenul.
Îmi pot da seama după buze şi nas.. ochiul trebuia mai mare puţin, findcă pare mult prea mic.. Nici căcar nu aşunge unde trebuie ca să se unească cu acea curbă, ce vine de la nas.
Părul trebuie mai fluid, să cadă lin şi vioi... nu încrustat, cimentat.
Umeri trebuiau mai mari, fiindcă capul e prea mare...

Life Attack--> Nu mă mai leg de anatomie, fiindcă trebuie să mai lucrezi la ea.. acum eu am să mă leg doar de conceptul desenului. Pe scrut idea. Şi la fel am să fac şi cu restul.
Tot ce pot spune este că nu reuşeşti să scoţi în evidentă acel mesaj. Cel mai mult el reuşeşte să se identifice prin scris.. acolo unde l-ai plasa.
Dacă ai desenat atunci puteai să renunţi la scris uşor, fiindcă după nume, puteai crea un desen remarcabil.
Conceptul titlului la tine unul de forţă, de greutate.
Omul trece prin multe etape ale vieţi, iar aceasta îl atacă prin toate mijloacele posibile.. Tu trebuia să capturezi în desen astea... dar nu ai reuşit.
Şincer acel balon colorat ar avea o semnificaţie mare, în sensul de speranţă. Dar mergea altfel interpretat desenul.

Never Stop Dancing--> Sună frumos.. dar înafară că:
- Un cap mare de tot...
- Gâtul care nu ştiu unde se termină...
- Şi părul pare rar... O____O`

Well Cel mai bine pentru acest desen era dacă înfăţişai mai mult din trupul balerinei, presupun că asta şi este. ^^
Fiindcă doar aşa pare mult prea simplu.. şi nu se poate da din prima seama ce doreşte artistul să emane prin desenul său.

Keep Calm And Kiss Me--> Păi...
Gâtul ar trebui să fie mai subţire puţin, nici chiar aşa şi mai lung oricum.
La tine e prea scurt. -.-
De braţe pot spune multe.. fiindcă le-ai îngroşat bine de tot... Iar acolo când începe ulna şi radiusul.. păi cotul ar fi trebuit să le comfere o altă înfăţişare.
Par prea elastice.. cauciucate. ^^;
Iar claviculele care duc la umăr sunt prea lungi.. trebuiau puţn, dar puţin de tot mai scurte.
Legat de conceptul acestui desen... nu prea ştiu ce să spun.
Ar fi mers puţin altfel, pentru că mi-e nu-mi exprimă titlul pe care l-ai pus.

Deci am fost al naiba de crudă, cred.. >.<
Sincer, îmi dau seama că eşti începătoare, dar cine nu a fost şi încă nu este.
Nici eu nu`s perfectă.
Dar la tine înafară de anatomie, ai probleme cu vărsarea ideilor.
În sensul că nu le poţi exprima de-a întregul pe foaie.
Eşti creativă asta se vede, dar pentru a reuşi să să îţi faci desenele, stilul să fie plin de viată, plin de expresivitate, trebui să fluidizezi propria ta artă, stilul mai precis.
Conceptele par super, iar pentru asta dacă ar fi să-ţi dau o notă, eu 10 cu felicitări ţi-aş da.
Doar că mai trebuie să lucrezi la anumite părţi.

Răspunsuri în acest subiect
Sosetuta da cu creionu pe hartie<3 - de Sosetuta' - 29-07-2011, 12:09 AM
RE: Sosetuta da cu creionu pe hartie<3 - de Chlo - 29-07-2011, 12:55 PM
RE: Sosetuta da cu creionu pe hartie<3 - de hiimera - 29-07-2011, 06:42 PM
RE: Sosetuta da cu creionu pe hartie<3 - de Chlo - 01-08-2011, 01:34 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)