Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum este ficul ?
urat
8.33%
1 8.33%
asa si asa
8.33%
1 8.33%
bun
41.67%
5 41.67%
foarte bun
41.67%
5 41.67%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Medalionul

Hmm ... nici un comentariu . Sper ca de data asta sa primesc . In fine , am venit cu continuarea . Citire placuta :D .

Capitolul 8 : Amintiri ~ part. II

M-am dus si am deschis usa , in fata mea statea Kai . Arata foarte bine . Purta un costum negru , sacoul il avea desfacut si se putea vedea camasa alba care era bagata in pantalonii de stofa , cravata era neagra cu linii albastre . In buzunar avea o batista albastra ce mergea foarte bine cu cravata . Parul ca razele soarelui l-a lasat rebel ca de obicei .
Am stat asa pret de cateva secunde . Ochii lui m-au atras ca un magnet , niciodata nu imi puteam lua privirea de la ei .
- Salut ! Ce faci ? m-a intrebat , dar mi-a luat ceva timp pana sa-i raspund , eram prea absorbita de ochii lui verzii .
- Calatoresc in ochii tai ! i-am raspuns fara sa imi dau seama de ce spusesem . Aveam obiceiul sa vorbesc inainte sa gandesc , deci spusesem multe prostii la viata mea .
- Ce faci ? ma intrebase el mijind ochii , atunci mi-am dat seama de ce prostie zisesem .
Cred ca eram toata rosie . Se vedea foarte clar ca se abtinea sa nu rada , era amuzat de replica mea . Ranjea .
Rusinata m-am scuzat si i-am spus sa uite ce am zis , dar parca vedeam ca dupa asta avea sa ma necajeasca . Ii placea sa faca glume , uneori cam rautacioase , dar stia ca pe mine nu ma deranja . Bine poate putin , dar ii intorceam si eu cateva cuvinte sau poate mai multe . Mi-am luat plicul de pe masa si am iesit . Pana la masina m-a tinut de brat si apoi mi-a deschis usa . Era un gentleman .
Nimeni nu a zis nici un cuvant tot drumul , era o liniste ametitoare . Cand am ajuns , Kai mi-a deschis usa de la masinasi mi-a intins mana , i-am dat-o pe am mea si am coborat lent si usor . Inainte sa mergem spre sala balului , l-a salutat pe tipul care a condus masina si i-a multumit . Cred ca era un prieten de a lui . Apoi mi-a oferit bratul si ne-am indreptat spre destinatie .
- Esti superba azi ! mi-a zis in timp ce inaintam .
Am incercat sa ma uit la fata lui , deoarece aveam un presentiment ca rosise , dar nu i-am putut-o vedea deoarece se uita in alta parte . Fir-ar ! Puteam sa ma leg de asta in urmatoarea zi daca zicea ceva in legatura cu ce am zis mai inainte .
- Doar azi ? l-am intrebat si am ridicat dintr-o spranceana , incercam sa mai disting atmosfera .
- In fiecare zi , doar ca azi arati – a facut o pauza mai lunga ca sa isi aleaga cuvintele – arati altfel , ca o zeita .
Am mijit ochii , cand l-am auzit . Apoi mi-am adus aminte de remarca Jessicai cand m-a vazut in rochia aceasta . Am fluturat din mana in semn ca exagera si ne-am continuat drumul .
Cand am ajuns in sala balului , am ramas stupefiata . Era ... Nu imi puteam gasi cuvintele , era splendid . Decoratiunile erau perfecte . De tavan atarna o balena mare facuta din confeti ce din gura ei iesea un glob de discoteca ce imprasitea lumini multicolore si orbitoare . Pe scena canta o trupa de care nu mai auzisem inainte , dar erau chiar buni . Langa scena era o statuie destul de mare in forma de delfin . Pe pereti era hartie creponata albastra . Apoi mai erau baloanele de un turcoaz ce mie imi placea foarte mult umplute cu heliu si erau legate de mese astfel incat sa pluteasca prin sala . Pe masa de la bufet erau o gramada de gustari si prajituri , un bol cu punch si o fantana de ciocolata , mai era o masa unde se puneau cadourile . Spre surprinderea mea , era plina . Toti erau imbracati in albastru sau macar aveau ceva albastru la tinutele lor .
Ma uitam dupa director , dar nu il vazusem nicaieri . L-am intrebat pe Kai unde ar putea fi , dar nu stia . M-a luat de dupa talie si ne indreptam catre masa cu cadourile . A scos cutiuta cu ceasul din buzunarul de la sacoul lui si l-a pus pe masa . Apoi m-a invitat pe ringul de dans .
Dansam si iar dansam . Aveam impresia ca pluteam . Nu , parca zburam , ca ceilalti care erau in jurul nostru se evaporasera si am ramas doar noi doi , in mica noastra lume , creata de noi . Era perfect , magic . Scena scoasa parca dintr-un basm . Ma simtisem ca Cenusareasa si el era printul meu , si asa el avea porecla asta la scoala . Cred ca am continuat tot asa timp de o ora , i-am spus lui Kai ca ma duc pana la masa cu bufet ca sa beau ceva , ca muream de sete .
Mi-am pus intr-un pahar punch si apoi m-am bucurat de gustul unei prajiturele . Era asa de cald inauntru , asa ca m-am dus pana afara sa i-au niste aer proaspat . Inauntru era o inabuhala cumplita , daca mai stateam mult ma sufocam .
M-am uitat la cer , luna plina stralucea si lumina tot cerul intunecat , era ajutata si un pic de micile luminite . Nu m-am putut abtine si m-am dus pana in gradina scolii . Florile ma intampineau cu parfumul lor imbatator , am rupt un trandafir alb si l-am ridicat in razele purpurii ale lunii , parea magic . O petala s-a schimbat intr-o culoare rosiatica ca sangele , numai dupa ce m-am uitat mai atent am observat ca lichidul rosiatic provenea de la mine . M-am taiat in spinii lui . Am pus de o parte trandafirul si mi-am bagat degetul aratator in gura pentru a opri sangerarea , dupa ceva timp s-a oprit . Vazand ca timpul s-a scurs asa de repede , am decis sa ma intorc . Am facut cativa pasi spre iesirea din gradina , cand am auzit un fosnet . M-am intors sa vad cine putea fi , m-am mai uitat o data , dar nu era nimeni . Eram singura sau cel putin asa credeam .
Am inceput sa alerg spre iesire , cand o persoana sare in fata mea . M-am izbit de ea . Fara sa vad cine era , m-a intors cu spatele la ea , tinandu-mi mainile la spate . Am auzit din departare o voce tiranica , un ras care se tot apropia pana a ajuns la mai putin de doi metrii de mine . Statea in fata mea , dar nu i-am putut vedea fata . Statea cu spatele la luna , incat razele ei nu ii cadeau pe fata facandu-l sa para ca o umbra . Am putut vedea doar un ranjet ce inflorea pe fata lui . S-a apropiat de mine , stand chiar in fata mea . Atunci mi-am putut da seama cine era . A ridicat o mana si mi-a prins barbia ridicandu-mi-o sus , ma uitam la el cu o ura de nedescris .
- Da-mi drumul , idiotule ! am strigat furioasa incercand sa ma eliberez de tipul care ma tinea , dar era prea puternic pentru mine . L-am si calcat pe picior , dar nici nu s-a clatit de durere , parca era facut din piatra .
- Ti-am spus ca o sa iti para rau ca m-ai refuzat . Stii ... tot asteptam sa te vad singura ca sa imi pot pune planul in aplicare , dar tot timpul dansai cu el . Ce are el si eu nu ? m-a intrebat , dar nu am raspus . Era cumva gelos pe el ? A continuat : In fine , dar tu esti chiar proasta , sa vii aici singura in gradina asta care e destul de departe de sala de sport fara sa ii spui lui unde mergi . Ne faci treaba mult mai usoara ! a spus cu ranjetul lui de porc obsnuit .
- Da-mi drumul Jacob ! am urlat , incercand din nou sa ma eliberez , dar in zadar .
Se uita la mine si eu ma uitam la el , am stat asa ceva timp fara sa zic ceva . Puteam sa strig dupa ajutor , dar nu vroiam sa ii amplific satisfactia lui Jacob de a ma vedea speriata sau ceva de genul . Eram cam incapatanata si intotdeuna ma comportam dur si tare in momente de genul asta desi inauntrul meu tremuram de frica . Am facut karate , poate daca el era singur il puteam bate , dar cu gorila asta din spatele meu care ma tinea nu prea aveam sanse . Si iar daca strigam oricum nu ma putea auzii nimeni , deoarece nimeni nu prea vine pe aici . Nu intelegeam de ce , era un loc foarte frumos , linistit si te puteai relaxa aici . Nu in nebunia aia de la scoala .
Jacob a inceput sa rada zgomot spargand linistea tulburatoare , speram sa-l auda cineva si sa vina aici , dar nimic . Si-a bagat mana in buzunarul de la pantalanii de stofa si a scos un pumnal . S-a apropiat si mai mult de mine si imi flutura incet cutitul pe langa fata mea .
- Ce am putea face la faţa asta frumusica ? Ce zici sa te taiem pana nimeni sa nu te mai recunoasca sau inainte ar trebui sa facem altceva ? mi-a pus cu un zambet pervers si isi indrepta cutitul spre pieptul meu .
- NU ! am urlat cat de tare am putut si am inceput sa ma zbatiu pe acolo . Jacob a inceput sa rada mai tare , cred ca i-am dat ce si-a dorit . NU ! am urlat din nou , in timp ce se apropia de mine sa ma sarute .
S-a auzit un fosnet , cand o persoana a facut un salt indraznet din tufisuri si s-a avantat ca o sageata asupra lui Jacob trantindu-l pe pamant si reusind sa imi faca o mica zgarietura pe fata mea . Mi-am dat seama ca persoana care ma salvase era Kai . Jacob s-a ridicat de pe pamant zicand o injuratura in timp ce isi scutura pantalonii de la praf , apoi a sarit la bataie cu salvatorul meu . Imi doream din toata inima ca invingatorul acelei batalii sa fie Kai , in sinea mea ma rugam si sa nu se raneasca . Jacob tot incerca sa-l taie cu pumnalul , dar el se tot ferea . S-a apropiat de Jake si a reusit sa ii arunce cutitul din mana si dandui o lovitura puternica in stomac , devenind acum o lupta corecta , dar uitasem un mic detaliu . Eu . Gorila vazand ca stapanul lui pierde , a strigat incercand si reusind sa atraga atentia celor doi , a inceput sa ma tina mai puternic si a scos si el din buzunar un cutit punandumi-l indreptul gatului . Kai a facut un pas inapoi si a ridicat mainile in sus in semn de predare . Jacob vazand cum s-au rasturnat lucrurile a inceput sa zambeasca si s-a apropiat de mine , apoi a luat pumnalul de jos .
- Nu vrei ca persoana pretioasa tie sa pateasca ceva , nu ? Pai atunci ti-as spune sa stai cuminte la ce urmeaza sa fac . Am ramas putin nedumerita la ce spusese , el s-a apropiat si mai mult pana ce buzele noastre s-au intalnit . Uram acel sarut , simteam ca ma contamina cu bacteriile lui .
Un sarut ar trebui sa fie tandru , dulce ... dar acesta era desguztator , oribil si violent . Incercam sa ma eliberez din infernul acela , dar nu puteam . Si cel mai mult ma deranja faptul ca ma saruta in fata persoanei pe care o admir si o indragesc cel mai mult . Puteam simiti cum lacrimile mi se preling pe fata . Intr-un final teroarea s-a sfarsit sau cel putin asa credeam . S-a indepartat de mine si s-a dus catre Kai , a inceput sa-l loveasca fara mila , calcandu-l in picioare . Nu putea face nimic , numai din cauza mea . Trebuia sa sufere din vina mea .
Mi-am inchis ochii si mi-am lasat capul in jos , nu vroiam sa vad acea scena . Simteam ca in inima mea intra o mie de ace , asa de mare era durerea pe care o simteam eu .
Am auzit o creanga care tocmai s-a rupt , mi-am ridicat capul sa ma uit in directia de unde venise zgomotul , dar nimic . Apoi m-am uitat la ceilalti , se pare ca eu eram singura care auzise , m-am uitat din nou si l-am vazut pe tipul care a condus masina azi . S-a uitat la mine si si-a pus degetul indreptul gurii , semn ca eu sa nu zic nimic si asta am si facut . Am vazut cum se apropie tot mai mult pana a ajuns in spatele gorilei lovindu-l in cap tot lesinand . Cei doi s-au uitat la noi si l-am putut vedea pe Kai cum sare la Jay , lovindu-l in spate tot cazand si el inconstient . A venit repede si m-a luat in brate invartindu-ma de fericire ca eram in regula , apoi s-a dus la prietenul lui .
- Austin , nici nu stii ce ma bucur sa te vad . Iti raman complet indatorat ! a strigat si au facut ceva semn de al lor , banuiesc . Esti bine ? m-a intrebat pe mine apoi , studiindu-ma sa vada daca sunt ranita , apoi si-a dus mana la obrazul meu unde m-a taiat el , apoi a coborat cu mana pana la buzele mele , uitandu-se cam trist , cred ca isi aducea aminte de momentul acela .
- Glumesti ?! Uitate la tine mai intai . Eu n-am nimic , sunt foarte bine in comparatie cu tine ! am spus cam rastit punand mana pe umarul lui scotand de la el un geamat de durere . Scuze ! am spus eu facand un pas inapoi incercand sa nu-i sar in brate de fericire ca era bine . Cei doi au inceput sa rada zgomotos ,
Eu am inceput sa plang . Nu stiu de ce , de fericire sau din cauza a ce a vrut sa imi faca el . Dar cred ca mai mult de fericire , am fost foarte ingrijorata ca va pati ceva grav , dar Kai statea in fata mea in picioare si radea . Era bine , putin batut , dar era bine . Ce ma mira era faptul ca in urma a cate lovituri a primit trebuia sa fi avut rani ceva mai serioase , dar el avea doar cateva julituri , zgarieturi si buza superioara sparta , atat . Dar nu conta asta , cel mai important lucru era ca era bine .
Vazand ca eu plang , m-a luat in brate . Eu scufudandu-mi capul in pieptul lui , iar el si-a pus o mana pe capul meu , mangaindu-ma usor .
- Gata , linistestete . Atata timp cat sunt cu tine , te voi proteja . Nu voi lasa pe nimeni sa iti faca vreun rau . Deci nu-ti fa griji ! mi-a spus pe un ton asa de bland , dar cand l-am auzit m-am eliberat din imbratisare facand un pas inapoi .
- Tu de asta crezi ca eu plang ? am spus putin cam tare stergandu-mi lacrimile , incat cei doi s-au uitat la mine confuzi . Stii ce ingrijorata am fost eu pentru tine ? Stii cate griji mi-am facut ? Nici nu puteam sa nu ma gandesc ca din vina mea tu trebuie sa suporti toate astea . Ai idee cum ma simt ? Chiar nu imi pasa de ce avrut el sa imi faca , atata timp cat tu esti bine ! am strigat izbucnind in plans si sarind la el dand cu pumnii in pieptul lui scotand din nou de la el un geamat de durere . Cand mi-am dat seama ce am facut am facut un pas inapoi si am zis : Scuze .
- Tu de asta iti faceai griji ? Stai linistita , is mai dur de cat par . Intreaba-l pe el , mi-a spus si mi l-a aratat pe tipul pe nume Austin care retinu un zambet si incuvinta din cap .
Nu am avut ocazia sa-l studiez , dar era chiar frumos . Avea parul pamantiu cu ochii de un albastru ca cerul , iar despre corpul lui , nici nu mai zic . Era inalt ca un munte si era imbracat si el la costum , banuiesc ca era si el un elev la noi la scoala desi nu il mai vazuem inainte . Era chiar frumos , orice fata se putea indragosti usor de el . Dar nu eu , eu foarte greu ma indragostesc de cineva , trebuie sa treaca ceva timp pana sa iubesc in felul acela pe cineva din toata inima
.
-Aa ... el e Austin , mi l-a aratat pe tipul de mai devreme , e la noi la scoala si e mai mare cu un an ca noi , e intra unsprezecea , a spus , apoi s-a intors catre mine si a continuat : ea e Erika .
- Imi pare bine ! i-am spus zambindu-i si m-am uitat in jos , am observat ca curelusa de la pantofi s-a desfacut , asa ca mi-am fixat-o . Apoi m-am ridicat si mi-am scuturat rochia de praf .
- Hai vino ! a strigat Kai care era cam in fata de mine . Nu pot sa cred ca m-a lasat in urma , am alergat pana am ajuns indreptul celor doi punandu-ma intre ei . Kai imi zambii si imi puse mana in cap ciufulindu-ma .
- Hei ! am strigat uitandu-ma urat la el si scotandu-i limba . Banuiesc ca mergem acasa , nu cred ca ne mai primeste cineva la bal aratand asa . Hmm ... si chiar vroiam sa stau pana la final .
- Stai linistita , balul s-a terminat acum o jumatate de ora . Se pare ca cineva a adus alcool .
- Hmm ... naspa !
Am inceput cu totii sa radem uitand complet evenimentele neplacute din ziua aceea , si sa ne amintim doar acele momente magice si de nepretuit .

Cea mai buna metoda de a te pregati pentru viata este sa incepi prin a trai cu adevarat!
[Imagine: thumb_PZmARB7MAJisueUWn5YLmX35.png]
________________________________________________________________________________
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere.Poti plange cand esti fericit,poti sa razi cand inima iti plange....

Povestea mea : Medalionul
http://animezup.com/forum/showthread.php...335&page=1

Răspunsuri în acest subiect
Medalionul - de madalyna_girl - 17-04-2011, 06:38 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 17-04-2011, 07:26 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 18-04-2011, 12:08 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de Zouly - 18-04-2011, 03:51 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 19-04-2011, 11:12 AM
RE: Medalionul - de Zouly - 19-04-2011, 12:20 PM
RE: Medalionul - de Stormrage - 19-04-2011, 12:23 PM
RE: Medalionul - de madalyna_girl - 21-04-2011, 11:28 AM