29-07-2011, 02:08 PM
Oh hello hello Yuzu, welcome!
Oh, imi place nick-ul, de la ce vine?
Trebuia sa incep cu obisnuitele bine ai venit! Ne bucuram sa te avem printre noi, bla, make lots of friends, have fun, si incanta-ne cu lucrarile tale - daca tot esti pe domeniu de writing si GFX-...bun si acum ca le-am spus, normal ca avem intrebari! Tiihii! Cel putin eu...
。Ca anime-uri, ce ti-a placut asa mai mult, ceva care crezi ca merita mentionat?ai preferinte de gen?
。Cum stai la capitolul filme? Preferinte in materie de actori, gen, sau poate chiar un film?
。Spuneai ca scrii...cam ce gen? sau pe ce te axezi?
。Literatura? Citesti? [din moment ce scrii ma gandeam ca poate si literatura se numara printre activitatile tale...] preferinte de autori?gen?carte?
。Ce fel de muzica asculti?
。Desenezi?
Well cam atat pentru ca deja sunt prea multe. Azi ma simt curioasa...
Inca o data bine ai venit....
Lots of hugs for a warm welcoming...
Si have fun posting. I\\\'m looking forward to see your work.
Oh, imi place nick-ul, de la ce vine?
Trebuia sa incep cu obisnuitele bine ai venit! Ne bucuram sa te avem printre noi, bla, make lots of friends, have fun, si incanta-ne cu lucrarile tale - daca tot esti pe domeniu de writing si GFX-...bun si acum ca le-am spus, normal ca avem intrebari! Tiihii! Cel putin eu...
。Ca anime-uri, ce ti-a placut asa mai mult, ceva care crezi ca merita mentionat?ai preferinte de gen?
。Cum stai la capitolul filme? Preferinte in materie de actori, gen, sau poate chiar un film?
。Spuneai ca scrii...cam ce gen? sau pe ce te axezi?
。Literatura? Citesti? [din moment ce scrii ma gandeam ca poate si literatura se numara printre activitatile tale...] preferinte de autori?gen?carte?
。Ce fel de muzica asculti?
。Desenezi?
Well cam atat pentru ca deja sunt prea multe. Azi ma simt curioasa...
Inca o data bine ai venit....
Lots of hugs for a warm welcoming...
Si have fun posting. I\\\'m looking forward to see your work.
Strangers have the best candies
Out of my mind...back in 5 minutes.
Out of my mind...back in 5 minutes.